/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +15 -1
    geldim beyler.

    mehmetle üst kat araştırmamız devam ediyordu.bu sırada gazete küpürlerine rastladım.karısı ve çocuğuyla beraber öldürüldü haberi dikkatimi çekti.

    ***da korkunç olay! Komşuları tarafından hiçbir sorunlarının olmadığı söylenilen melis ve ahmet *** çifti çocuklarıyla beraber evlerinde ölü bulundu. Polis konuyla alakalı...

    çok ince bir detay dikkatimi çekmişti. Evin adresi bizim evin adresinden başka bir yer değildi. Daha korkunç olan ise çiftin soyadının mehmetin soyadı ile aynı olmasıydı.bu kadarı da tesadüf olamazdı. Mehmet o sırada kan lekesini detaylıca inceliyordu. Gazete küpürünü cebime sıkıştırdım ve mehmet'e inmemiz gerektiğini söyledim.O sırada mehmet beni duymamıştı. Tekrar seslendiğimde rüyalarıma giren, uykularımı kaçıran o tıslamaya benzer nefes alışverişi duydum.
    -gerçeği öğrendin değil mi?
    -mehmet?iyi misin olum?
    -artık öğrendiğine göre bu işi sonlandırabiliriz.

    arkasını döndü ve belinden bir bıçak çıkardı. Korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım. Aklımda tüm olasılıkları düşünüyordum. Mehmet böyle biri değildi, bunu yapacak biri değildi.Bu sırada bıçağı sallayarak üzerime gelmeye başlamıştı. Aklım yerinden çıkmak üzereydi. Cebimdeki bıçağı çıkarttım aceleyle. Gülmeye başladı. Bakışları dik ve korkunçtu.Üzerime gelmeye devam ediyordu.
    ···
    1. 1.
      0
      gülmeye başladı deyince daşşak geçiyo sandım amk asdasdsad
      ···
   tümünü göster