/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    0
    Panpa islam için konuşursak hiç okudun mu bilmiyorum kuranı sadece kendi zamanı için konuşmuş ve dili sanki herkes kafir ama müslümanlar az gibi sanki müslümanlar en çok düşünen sorgulayan insanlar ama diğer dinsizler sanki müslümanlara gericilik yapıyor gibi ama gerçek şu anda tam tersi evreni yaratan birinin israille filan uğraşması sence mantıklı mı mayalar yanardağ için birbirini kesiyo zaten museviler sana inanıyo sen onlarla uğraşıyosun amerika diye bi kıta var sen evreni yaratmışsın ama bilmiyosun muhafazidin hasta ama zeki bir adam oldupunu düşünüyorum isa ile musa ise mitolojik kavramlar
    ···
    1. 1.
      0
      Yanlış anlama panpa düşüncelerimi söylüyorum hakaret etmek için değil
      ···
    2. 2.
      0
      isa ve musa mitolojik demen bence işi tak etmen demek panpa, hz, isanın roma kayıtlarında tonlarca kaydı var roma lejyonları hakkında roma kentine raporlar bile yollamış bu kadar dökümanı olan bir kişiye mitolojik demen çok saçma olur panpa..

      allah her 100 yılda yer yüzünde bize görünüp burdayım dese sence hangi insan oglu günah işler ? hani akla akra ortaya çıkar ? sen burda bu başlıgı açarmıydın ?

      inanç belli olmayan şey için vardır panpa bunu unutma, bir sınavı kazanıcagın asla kesin degildir ama buna inanırsın, birinin seni sevicegine inanırsın ama bu asla kesindegildir,

      kuran kısmınına çeşitli olayları önceden haber vermiştir burası aşikar, faka çeşitli şeyleri haber vermemesi çok normal tıpkı allahın bize görünüp nünah işlememizi ögütlemesi oalyı gibi düşün kuranda amerika kıtası var dense ingilizler kıtaya ayak bastıgında kızıl derileri öldürürmüydü ? onları öldürenler şu anda cehenemde halan yanıyor olurmuydu ?
      ···
    3. 3.
      0
      Kuranda prk çok mucizeden bahsedilmiştir mşsal atlas okyanusu ile akdenizin birbirine karışmadığı gibi o dönemde insanlar kendi yaptıkları putları yiyorlar sadece edebiyat alanınd iyiler bunu asıl bilebiliyorlar en basitinden ayrıca doğruyu ve iyiyi bu kadar net destekleyen ve her alanda insanara bilgi veren başka bir din daha yoktur.
      ···
    4. 4.
      0
      Kardeşim kuranın türkçe tefsirini okudun mu bence bir oku mantıksal olarak bisürü gariplik var bence en basitinden oruç tutmak en büyük ibadetlerden biri ama kutuplarda tutmaya kaksan 6 ay aç kalcan sen evreni yaratmışsın ama orda günün kaç saat olduğunu bişmiyorsun çok yerel bir din o yüzden muhammetin bilgi birikimiyle sınırlı
      ···
    5. 5.
      0
      kutuplarda tutsan aç kalacaksın diye bişey yok kardeşim ben haklısın veya haksızsın demeyecegim yorum yapmayacagım sadece bilgi verecegim.
      Ezan vakitleri dünyanın dört bir köşesinde güneş ay ve dünyanın yörüngesine göre astro fizikçi bilim insanları tarafından belirleniyor.
      Yani demek istedigim 5 vakit bir gün için geçerli ve kutuplarda akşam ezanı 6 ay sonra okunmuyor. Saat dilimine göre okunuyor.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster