/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 376.
    +8
    Odaya gittim kapıyı kapattım ve korktuğumu hissettim. Yaşadığım her şey sahte miydi yani?Bu anı daha önceden de yaşamıştım çünkü. Yukarıya çıktım ve kapının olduğu yerde duvar örülü olduğunu görünce afalladım. Aşağıya indim tekrar. Mehmet ocakta su kaynatıyordu.
    -naber kanka?
    -iyi kanka senden naber?
    -iyi,bak ne diyeceğim sana;kedi sahiplensek bir tane çok güzel olmaz mı?

    aklıma o anın şaşkınlığını atacak bir fikir geldi. Tarihi bulmalıydım. Telefonumu çıkardım ve haziran'ı görünce üzerime o kadar kötü bir yük çöktü ki..Bir yandan bitti mi acaba diyordum?her şeyden kurtulduk mu?cüzdanımı alıp evden çıktım.
    mehmet'in arkamdan söylediği son sözü hiç unutmadım.
    tekrardan hoşgeldin.
    bigibletime atlayıp sürmeye başlamıştım çılgınlar gibi. sahil kenarına gittim sonunda.bir sigara çıkarıp yaktım.Ne oluyordu, neydim ben, niye?Saatlerce oturduktan sonra geri dönmenin doğru olacağını düşündüm.Bir şeyleri aydınlatabilirdim belki. Apartmana girip katları çıktım ve kapının önüne geldim. Evin önünde mehmet'in veya eren'in olmayan ayakkabılar vardı. Kapıyı çaldım.
    -merhaba?
    karşımda genç ve güzel bir kadın bulunuyordu.O fotoğraftaki elbiseyi hatırladım, karşımdaki kadının üzerindeki elbise.
    -is..isminiz neydi acaba?
    -Melis ben, kime bakmıştınız?
    o sırada arkadan çok tatlı bir kız çocuğu geldi. Annesinin eteğinin altına saklanıp bana bakmaya başladı. Apartmandan çıktım vedalaşıp. Yurda gittim. Tahmin ettiğim gibi her şeyin başladığı noktaya kadar geçmişe ama şimdiye gitmiştim. Yurtta kaanı gördüm biraz sohbet ettik ve odama geçtim.Şimdi tek bir şey vardı kafamda;geçmişe geldiysem o aile ölecek ve biz o eve mi taşınacaktık? Olayların hepsini tekrar mı yaşayacaktım? Kafamda deli sorular varken lavaboya gidip yüzümü yıkamaya başladım.O sırada arkamdan gelen o sesi duydum. nefes alış veriş sesini...
    ···
   tümünü göster