/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +32
    Sabah erkenden kalkmıştım ve hava almak için dışarıya çıkmıştım. Hava çok güzel gözüküyordu. Sanki burada hiçbir kötülük yoktu. Buraya ağabeyimi bulmak için geldim belki de ama şu an sadece kendimi kurtarmam gerekiyordu. Evinde kaldığım yaşlı amca buna olanak sağlayacak bir insandı.

    Ben dışarıyı seyrederken birden sağ taraftan bir şeyin geldiğinin farkına vardım. Sağ tarafıma hiç bakmıyordum ve bu yüzden de bana neyin yaklaştığını bilmiyordum. Sadece hissediyordum ayak seslerini.

    Sağıma hızlıca baktım ve gelenin yaşlı amca olduğunu gördüm. O an içimdeki kötü duygular birden kayboldu ve yerini huzur aldı. Amca bana yaklaşırken arkasından gelen bir kadının olduğunu gördüm. Kadının başı kapalıydı ve örtülme şekli çok değişikti. Gözlerini başına takmış olduğu eşarp kapatıyordu ve yüzünün çok az bir bölümü gözüküyordu. Gözüken kısım ise oldukça kırışıktı. Benden bile uzun boyu vardı ve çok kısa adımlar atıyordu.

    O an onu görünce irkildim ve işaret parmağımla amcaya o kadını gösterdim. Amca arkasını döner dönmez kadın eliyle eşarbını hafif kaldırdı ve gözleri gözüktü. Gözleri sapsarıydı ve gözü kanlanmıştı. Amcaya doğru ağzını iki metre açarak bağırmaya başladı. O an etrafta çok büyük bir rüzgar çıktı ama bu normal bir rüzgar değildi. Bir yere tutunmaya çalışıyordum ama olmuyordu ve o kadına doğru yaklaşıyordum. Bu rüzgâr beni sadece o kadına itiyordu. Amcayla hizamız aynıydı ve kadına santimler kalmıştı. O sırada amca beni son gücüyle itti ve yere düştüm. Amca bana bağırarak eve girmemi söylüyordu ve ben de zar zor içeri girmeyi başardım.

    Birkaç dakika geçtikten sonra eve amca da girmişti. Bense o sırada anlamsızca yerde oturuyor ve yaşadığım olayın şokunu atlatmaya çalışıyordum.

    Amca gerçekten çok bitkin haldeydi ve sanki dokunsan bayılacaktı. Soluklanıp odaya geçti ve oturup dinlenmeye başladı. Ben de odaya girdim ve kanepeye oturup ona sordum:

    "O neydi?"

    "Cindi. Ama bu büyücünün cinlerinden."

    "Şu bodur olan büyücü mü?"

    "Gittin mi oraya?"

    "Abidin diye birisinin evinde kalıyordum. O benim ağabeyimi sormak için oraya zütürmüştü beni."

    "Belli ki senden nefret ediyor şu an. Seni almak için cin göndermiş."

    "Nasıl bir şeyin içindeyim ben?"

    "Korkma. Eğer korkarsan seni alt ederler. Tabi korkusuzluğun da bedeli ağır olur."

    "Nasıl yani?"

    "Cinler korkan insanlara musallat olurlar ama musallat olan bir cine korkusuz olduğunu göstermek bazen ters tepebilir. Mesela o da sana kendisinin senden daha korkusuz ve daha güçlü olduğunu kanıtlamak isteyebilir."

    "Ne yapacağım?"

    "En iyisi aklına getirmemek."
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +22
      olum ilk defa hızlı hızlı entry giren prim yapmayan bi yazar gördüm helal olsun koca yananlı reyis cCc
      ···
    2. 2.
      0
      Mk böle işin adam aklınıza getirmeyin diyo biz soluk soluğa hikâyeyi okuyor, korkuyoruz giberim böyle isi
      ···
   tümünü göster