1. 7126.
    +3 -1
    Selam nofapçı, no fapçı olmaya çalışan ama durmadan çeken ve nofap da neymiş 31 yararlı bikere deyip günde 2 kez çekmesine rağmen bu başlığı ve yazılanları takip eden kardeşlerim.
    Öncelikle 31 ve ferre cidden çok tehlikeli şeyler. "ferre ve 31 bağımlısı değilim keyif için yapıyor, keyif için izliyorum" diyenleri duyar gibiyim. Sen, bu yazıyı okuyan iradesiz adam! Bağımlısı olmadığın için mi günde 2-3 kere boşalmadan duramıyorsun?! Ya da bağımlısı olmadığın için mi 3. postayı attıktan sonra çekmek istemesen bile amaçsızca açıp ferre izliyorsun?! Şimdiye kadar kandırdığın kişileri boşver, sen nasıl kendini " ben bağımlı değilim aq" diye kandırabilirsin? insan kendi beynine yalan söyler mi lan hiç?! Hiç mi utanmıyorsun? Hiç mi boşaldıktan sonra pişmanlık duymuyorsun? Peki, internetten 1000 farklı sekmede 1000 farklı ferreyu aynı anda izlemek, acaba hangisine boşalsam diye düşünmek, nihayetinde günde 3 posta atmak sana ne kazandırıyor?! Kendini mi tatmin ediyorsun zevkli mi geliyor? Senin bir günde yaşadığın o tatlı 30 saniyeye karşılık başlık sahibi sana tatlı bir yaşam sunuyor görmüyor musun? ( günde 3 posta ve her postada 10 saniyelik zevk hesaba katılarak yazılmıştır ehehehe) Veya bunu görmene rağmen geçekleştiremeyecek kadar iradesiz bir ezik misin? Ne olacak amk 1 hafta ferre izlemesen, karı kız resimlerine bakmasan?! Dağa taşa mı surtunucen?! Çıldıracak mısın?! Ya da "bana ferre açınnnn" diye ağlayacak mısın? Ne olacak 1 hafta elin gibine gitmese? Gibin mi düşecek?! 1 hafta am zut meme görmeden yaşayamayacak mısın ölü adam? Artık kendine gel! Doğduğunda ferreyla mı doğdun? Bağımlısın işte amk kabul et bi!
    Şimdi bana sen kimsin diyecekler falan olacak amk. Ben daha nofap olayının ikinci gününde olan bir adamım. Adamım diyorum bak ölü adam değil!! ikinci gundeysem niye mi böyle gibik gibik konuşuyorum? Aydınlandım amk aydınlandım. Senin henüz yapamadığını, başaramadığını yaptım, düşündüm! Aylardır sureci bozdum bozdum. Çektikçe çektim diplere battım! Ama bu hafta benim için bir donum noktası. Bunu da buraya yazıyorum ! Bir gece yatağıma uzandım ve düşündüm(evet böyle gibik fantezilerim var ehehehe): Ulan ferre izlemeden duramaz mıyım cidden? Çekmeden duramaz mıyım?,bu kadar mı eziğim amk?! Eskiden sürekli kendime çekmicem, izlemicem diyordum, ev boş mu kaldı? giberim nofapı diyip ferre açıyordum amk. O gibik beynime istediğini veriyordum direk! Bakın, bugün daha ikinci günüm olmasına rağmen ferre izleyip attırmak istiyorum. Şuan açıp izleme imkanım da var, beynim ferreee ferreee diye kuduruyor. Eski halimde olsam direk açardım, şuan o beynimin yalvarmalarına " giberim ferreni açmıyorum lan gibik, acı çek, şimdiye kadar sen bana acı çektirdin, şimdi ben sana acı çektireceğim!" Diye karşılık veriyorum ( sanırım pgibopatım ehehehe) Ve bana ne olduysa bir gecede oldu amk. Resmen bir sabah kalktım ve aydınlandım amk! Şu kurduğum cümleler baksana! Ben böyle biri miydim amk?! Belki de dinlediğim bilinçaltı telkinleri işe yaramaya başlamıştır.
    Özet geç bin diyenlere özet: Özet mozet yok amk ferre izleyeceğinize bu yazıyı okuyun eheheh
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      (bkz: bunu çok sık yapmam)

      kardeş sen bu basligin etkisinde kalmissin cok. Gecmis olsun.
      ···
    2. 2.
      +1
      abi korkuttun beni valla bu nofapin yan etkilerinden mi? Şair mi olunuyor
      ···
    3. 3.
      +1
      warrior01 kardeş senin acilen sözlüğü bırakman lazım, biz burda nofap olayını uygulayan kendi aramızda elit bir gruptuk , insanı nofap'ten soğuttun panpa.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster