/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -9
    Ne malmis amk. Ben olsam catir cutur giberdim. Neye gore kime gore resir, 18 yas muhabbeti olayi sadece kanun onunde gecerli bi kavram, gavatin biri gotunden uydurmus"hmm resitlik yasi bu olsun" demis. Beyinsiz, koyun olan milyarlarca insan da bunu kabul etmis. 14 yasinda olan birinin aklinin ermemesi, dusunememesi gibi bi durum olamaz amk aptal aptal konusmayin.
    ···
    1. 1.
      +9 -4
      çocuk senin ananı giberim bilimsel olarak 21 yasındaki bir erkek cocuk sayılıyor dıbına kodum 18 az bile ... 14 yasında diyorsun lan dıbını gibtiğim veled-i zinası seni... gibtir git burdan görmiyim seni amcık sübyancısı allah bilir sende 15 yasında bir veledsin ananı milf sayar giberim gibtir git huur cocuğpu
      ···
      1. 1.
        +3 -6
        Neyin bilimi la angut. Bu durum elle tutulur gozle gorulur kanit isteyen unsurlar gibi mutlak dogru veren bisey mi ? Bilmis bilmis konusma anani tokatlayarak giberim kahpe enigi.
        21 yasinda cocuk sayiliyomus, cocuk kriteri nedir la gibik, kim belirliyo bu kriteri, kutsal bi on goru mu ?
        Bos konusmayin olm, biraz okuyun, bilgilenin, en onemlisi dusunun amk dusunun, her okudugunuza korukorune bagli oldugunuz icin boyle malsiniz zaten.
        Evet gibtim hemde catir cutur gibtim, nepalde 16 yasinda kizlarla takildim gayetde guzeldi.
        Yasim 32 huur cocugu, anandan 2 yas kucugum sadece.
        ···
      2. 2.
        0
        Lan kodumun ben 14 yasima donup baktigimda her taka kanan bir angut goruyorum bu kiz ergenlikten cikip durgun bir doneme varinca pisman olursa ne olacak vebalini kim oduyecek yavsak catir cutur gibmismis karsindakinin hukuken resitligini bir yana birak o kimin gibinde ama nesil daraliyor bunu anla senin bilimin falez kiyilarinda giberim.
        @1 helal olsun adamsin sen
        ···
      3. 3.
        +2 -1
        La gerizekali misin sen bebe ? Pisman olursa ne olacakmis. La mal, la at organi, daha gecen hafta gibistigim 27 yasindaki kari whatsapptan "seninle yasadiklrim icin cok pismanim" diye mesaj atti. Pismanlik yasla alakali mi ?
        Evet mukemmel bi cikarim yaparak kendinden yola cikip tume varim yapmissin. Herkes angut degil, sen kriter degilsin. Kendi istegi ve arzusu ile gibismek isteyen her birey gibisebilmeli, kim kimin ahlak bekciligini yapiyor amk.
        ···
      4. 4.
        -2
        kimlik yaşı 32 de beyin yaşı yok işte. Kendi akranlarından karşılık bulamayınca çoluk çocuğa sarmış g*t lalesi. Alenen sübyancı bir huur çocuğuyum, aile geleneği bizde diyor. Anlayışla karşılayın beyler.
        ···
      5. 5.
        -1
        antonyo arkandayım amk yürü be.Ama ben olsam gibmem tabi prensip olarak seviyeyi düşürmemek için ama harbiden ayar olduğum şey 14 yaşında ben çükümü kurcalardım çocuktum yaa o zamanlar küçüktük salaktık kafa daha çalışmıyodu havaları yada o çocuktut yaa havaları, Ulan huur çocukları ben 12 mi hatırlarım o zaman neysem şuanda oyum hatta o zamanlar derdim hiç unutmam bu salaklar sürekli eski zamanlarına tak atıyo şuan yaşadıkları anda gelecekte geçmiş olcak yani her anları taktan ben bu taktan çizgide devam etcem derdim halada aynı taku sürdürüyom ayrıca inadına değil o zamanda belli düşüncelerdeydim şuanda öyleyim böyle duygu sömrüsü yapan değiştik bee babaaa, hayat insanı olgunlaştırıyor tavırlarındaki ay çiçeği saplarına ayar oluyorum
        ···
      6. 6.
        -2
        Simdi burda sosyal bi konuya deginicem. Kendi hayatini yasadigini sanip, aslinda toplum ve sosyal cevresi tarafindan genel kabul gormus kurallar dahilinde yasayan, o dogrulari kendi dogrusu sanan mallara dokundurcam.
        Taylandin bazi kirsallarinda soyle bi olay var, bizzat biliyorum. Koyde ev reisi kadinlar, sozu gecen, onceligi olan kisiler kadinlar. Kizlar 14 yasindan itibaren disarda kurulmus olan, koyun genclerine ait kulubelere gidiyor geceleri. Her gece istedigi elemanla vakit gecirebiliyor, konusuyor, gibisiyor, muhabbet ediyor. Ve sonunda istedigi biri varsa seciyor. Bu olaydan babasi dahil tum koyun haberi oluyor.
        Konuya gelelim, simdi bana subyanci diyen huur bebesi, bu koyde dogsaydi, bu yukarida anlattiklarimi yasadiginda ona sapikca gelmeyecekti dimi ? Gayet normal ve olagan gelecekti. Burda boyle bi baba gavatin bayrak tasiyani olarak tanimlanir, ama o bolgede, tAmamen sosyal cevre ve toplumsal kilturden dolayi normal karsilanir.
        Hali ile, sen yetistigin toplumun sana dayattigi seyleri kendi dogrun olarak kabul ediyosun, cubku malsin, dusunecek beynin yok amk. Olm kabul edin lan artik bu kadar beyin fukarasi olmayin, aydinlanamamis insanlarin buyuk cogunlugu, toplumun ogretilerini kendi dogrulari saniyor amk. Mutlak dogru diye bisey yoktur panpalar, biraz dusunun rica ediyorum.
        ···
      7. 7.
        +1
        Evet, bu entrymizde kendi sübyancılığını örtmek ve normal göstermek için kırk takla atan ancak debelendikçe
        batan bir i*bneyi, çıktığı huur deliğine yollayacağız.
        Sevgili g*t*lek, öncelikle sana şunu söylemek gerekli: Toplumsal normalardan bahsedip entel ayağıyla saçmalıklarını
        kuvvetlendireceğini sanmış, ancak iyice batırmışsın. Toplumsal yapı (ve doğal olarak toplumsal normlar, algıar, yapılar)
        parçadan bütüne doğru şekillenir. Yani, toplum insanı değil, insan toplumu oluşturur. Bunun yanında, insanın bir de
        kendi bireysel ve insani "etik" algıları vardır ve dünyada "aklı ile vicdanını" gibiyle değiştirmeyen her yerde, senin
        şu zırvalarına bu gözle bakılır. (Bu bilgiler sana fazla oldu ya.)
        Diğer yandan, yine kendini haklı çıkarmak için ordan oraya savrulan bir dizi şey saymışsın ama, sıçtığını sıvamaktan
        bir adım öteye gidememişsin. Gel buradaki göze ilk çarpan mantık hatalarına bir bakalım. (Mantığın kendisi olmadığı için... )
        - Şimdi, pgibolojide "mantığa bürüme" diye bir olgu vardır. Sende de bu bolca görülüyor. 30 küsür yaşında bir adam(?!)
        olarak bir çocuğa s.k kaldırmanı normal saymak için "ımı tıylınddı çıdırlır vır kızlır çıdırlırdı gibişiyir sınrı istidiği
        ginci siçiyir, gibişiyir." diyorsun. Ama güzelim, yaşıtların arasındaki durum ve onun doğru-yanlışlığı başka, senin babası
        yaşında birisi olarak bir çocuktan tahrik olacak kadar hastalıklı olman bambaşka. Ha bunu savunmak için çocukların arasındaki
        bir kültürel olguyu örnek vermen de ayrı komik, ironik.
        Bu arada, o yaştaki çocuklara karşı cinsel istismarın evrensel yasalarca ne derece ciddi bir suç sayıldığını, bunun toplum, kültür,
        coğrafya ve algı gözetmeksizin kimsenin gözünün yaşına bakmadığını da bir hatırlatayım. (Bir de bunun ferre ayağı var tabii.)
        - Diğer yandan, insanları dayatmalara boyun eğen, düşüncek beyni olmayan, beyin fukarası kişiler olarak yargılarken, çoluk
        çocuğa s.k kaldırmanın, "ımı bin gibtim, ıh çık gizildi" demenin mantıklı ve beyin işi olduğunu iddia ediyorsun. Yaşıtın olan
        kadınların sana hiçbir şekilde yüz vermemesini, o açlığını çocuklarla doyurup bir de burada normal olarak anlatman ayrı bir
        puştluk. Kalkmış bir de bilmiş bilmiş zırvalamışsın. Senin her yerin adam olsa, doğru olsa nolur? Çoluk çocuğa hallenmene
        karşı çıkanlara akıl ve etik dersi vermek sana mı kaldı?

        Bak canım, Aydınlanmak, toplumdan, s.kten amdan, zütten önce, kafada olur. Kafada başlar, kafada biter. Sonra aileye, sosyal
        gruplara ve oradan topluma yayılır. Genellenir. Her ne kadar insanların farklı etik algıları varsa da bazı şeyler her
        daim "şeref yoksunluğu"dur.

        Hadi öptüm.
        Tümünü Göster
        ···
      8. 8.
        0
        Hepsini okumadim ama net eksici bi picsin amk.
        Gerizekali herif, toplumsal aydinlanmadan bahsettiim yerde onca yazilandan sadece gib kalkmasi ve am got meme uzerine bi cikarim yaptigimi dusunmussun cunku malsin.
        Beynini gibtigimin beyinsizi hala cocuk diyor, gib kaldirma diyor.
        Amina kodumun eksici pici;
        Cocuk , kesin sinirlar icerisinde belirtilen bir yas araligina ait bireyler demek degildir. Senin dedigin sekilde bmde kabul goren 0-18 yas arasi gruba denir. Simdi iyi oku amk bebesi, toplumsal olarak cocugun bi yas araligi yoktur, kulture, dine, yasam tarzina gore bu degisir.
        Hala bana kalkmis pgibolojide ve kulturel toplumdalarda bu tarz normlarin adice karsilandigini soyleyip beni hakli cikariyosun. Bak yukariyi tekrar oku bu bolumden sonra.
        Tanimadigin bir kisi hakkinda " karilar sana bakmiyor gibini bebelere kaldiriyor" diye bi ithamda bulunmak ise zir cahillik amk.
        Neymis efendim, yasitlarin arasinda bu durum dogru karsilanmiyorsa yalnismis, senin ben kapalidevre beynini gibeyim.
        Muhtemelen bu kudrette bi dusuncee sahip olmadigin icin soylediklerimi zaten anlayamayacaksin, ki anlamani da beklemiyorum zaten, banane amk cokta gibimde degilsin.
        ···
      9. diğerleri 6
    2. 2.
      0
      Adam 14 yasinda
      ···
   tümünü göster