/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Anlat panpa dinliyoruz zamandan bol ne var
    ···
    1. 1.
      +1
      ben depresyonda olduğumu düşünüyordum ama depresyonda değilmişim. depresif kişilik özelliğine sahibim ve ilaçlar bunu değiştirmez. pgibolog yardımına ihtiyacım var aslında ve bu ilaçlar sadece daha rahat uyumama neden oluyor. intihar etmeyi falan düşünüyordum sürekli. bunlar bana biraz daha özgüven verdi. daha rahat konuşabiliyorum, gibtir eti her alanda uyguluyorum. nereye kadar sürer bilmem.
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa her seyin bir caresi var be öyle dusunme. Dunyada neler neler var kim bilir. Biz yine de evimizde yatagimizda yatabiliyoruz butun bunlara ragmen. Bide yatamayanlari dusun. Beterin beteri var panpa sakin ha intihar edeyim deme üzme bizi bi panpamızdan da mahrum olmayalım
      ···
    3. 3.
      0
      kendi savunmanı ilaca bağlamışsın. Doktor söylediyse bunu sana , ilaçsız olmaz gibi hata etmiş. intihar etme olayı sanıldığının aksine anlık gelir, planlanmış birşey değildir. O an aklına tek sçeenek belirir ve uygularsın. Aksi durumlar planlamaya girer buda ölümü istemediğindendir. Zihninin kontrolunu ele geçirmelisin. Basit bir denklem kur sürekli bunu uygula zamanla alışırsın.

      birşeyi yapmak istiyorsun

      Denklem:
      Yararlı mı evet hayır , iyi mi kötü mü , mantıklı mı mantıksız mı.

      Bu üçünden 2 pozitif aldığın sürece hareket et.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster