/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 301.
    +8
    sene 1998-1999 falan ilk okul 1. sınıfa gidiyorum. tabi köyde yaşıyoruz imkanlarda kısıtlı. peder beyin doğru düzgün işi yok, sağdan soldan bulduğu borç paralarla geçiniyoruz.
    bir çantam var birde mavi önlük, çanta dediysemde eski püs bir şey onuda yan komşu vermiş amk. ama ben nasıl mutluyum tabi okula gidiyorum diye. e tabi öğrenciye kalemde lazım peder de bir tane kurşun kalem buldu getirdi o da yarısına kadar kullanılmış bir kalemdi. günler geçtikçe kalem gitgide, küçüldü kullanılmaz bir hal aldı. sınıfta herkes tahtadaki harfleri paldır küldür defterine yazıyo ben yazamıyorum amk. kalem yok çünkü. neyse yanımda oturan zaatan kalem istedim o da bana kahverengi tahta klem boya verdi. bende günlerce o tahta kalem boyayı kullanmıştım. Hala aklıma geldikçe zoruma gider. çok şükür ki geçti bu günler o kalem bulamayan ben, okudu avukat oldu, şimdilerde ise her köye gitmesinde kalem alır köydeki çocuklara dağıtır.
    ···
    1. 1.
      +2
      Iste budur kardesim kucukken yoksulluk ceken cocugun buyuyunca avukat doktor muhendis vs vs olmasi kadar guzel birsey yok adamsin
      ···
   tümünü göster