/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +39 -8
    Hastanede çalışan bir güvenlik görevlisiyim.Kırsal kesimde olan bir hastane oldupu için pek kalabalık değil.Tek tük gelen ambulanslar,dışarıda bekleyen hasta yakınları.Her zamanki gibi,sıkıcı bir gece.

    Sigarami bitirdikten sonra kulübeye döndüm.Önümdeki bilgisayarda hastanenin koridorlarını,ana salonları herşeyi görüyordum.Arkama yaslandım ve masada duran mini tv yi açtım.

    Güncel haberler,sıkıcı kanallar.Televizyonu kapattım.

    Omuzumdaki telsizden bir cızırtı geldi.Kulağıma yaklaştırdım.Dinledim.

    "Hastanenin arka bahçesinde sinir krizi geçiren bir hasta yakını var.Sakinleştiremiyoruz.Güvenlik görevlilerini çağırın"

    Gece gece illa bi muallaklik olacak tı.Montumu giydim,fenerimi yaktım ve arka tarafa doğru yürümeye başladım.Bir kadın vardı,bağırıyordu,etrafındaki insanlara saldırmaya çalışıyordu.Hasta bakıcılar sakinleştirici vererek kadını zapetmeye çalışıyorlardı.Beni gördüler.Yardım istediler.Kadını kollarından tutup sakin olmasını söyledim.

    Edit:

    Evet beyler,hikayeyi sevdiniz ve elimden geldiğince devam ettiriyorum.Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bonus olarak daha önceden yazdıgım hikayeninde linkini atıyorum buraya.
    Bu hikayemde zombi temalı beyler,buyrun;
    http://www.incisozluk.com...bili-hikaye-gelin-beyler/

    Okuduktan sonra,okudugunuza dair herhangi birşey yazarsanız sevinirim.Hadi öptüm.
    ···
   tümünü göster