/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +24
    Sanırım olayların yaşandığı mekana geldim. Yoğun bakım odasının kapısı yarım açıktı. Hasta bakıcılar doktorun boynundan akan kanı durdurmaya çalışıyorlardı. Yanlarına yaklaştım. Doktor ölmek üzereydi. Yüzü mosmordu. Telefon ışığı ile doktoru tedavi etmeye çalışıyorlardı.

    Silahla odaya daldım. Evet,kadının dediği gibi.Bir kız. Köpürüyor,çığlık atıyor. Kollarını bağlamışlar ama sökmek üzere. Gözleri arkaya kaymış. Sağ solu sürekli ısırmaya çalışıyor.
    Diğer hemşireler beni görünce çağırdılar, kadını zaptetmemi istediler. inanamıyorum,genç bir kıza göre inanılmaz güçlüydü. Tutamıyordum.Bana bakıp bağırıyordu.Bi anlığına kötü hissettim. Kolunda bağlı olan şeyleri sökmek üzereydi. Hemşirelerden onu kısa bir süreliğine tutmalarını istedim.
    Ellerini, yattığı sedyenin demirlerine kelepçeledim. Bunları sökemezdi. Elleride aşşağıda kalıyordu. Kendinde de zarar veremezdi.
    Ama inanılmaz güçlüydü. Sürekli hemşirelere bağırıyor. Neler olduğunu soramadan diğer doktorlar derhal dışarı çıkmamı söyledi.Ben bir güvenlik görevlisiyim,bu tür durumlara müdahele etmem gerekiyordu.Ama umrsamıyorlardı, itiraz etmeye kalmadan beni dışarı çıkarmaya çalıştılar.
    ···
   tümünü göster