/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +6
    Bu yazacaklarım erkek olan ve kendini erkek gibi hissedenleredir.250 gramı hayat felsefi görüp kendini bitirenler oturup bi düşünün derim.

    Herşeyde ilk olmak önemlidir öyle değil mi? bunu hiç düşündünüz mü? şundan eminim ki herkes ilk sevgilisini, ilk gittiği okulu, ilk kavgasını hatırlar.. Peki neden ilk erkek yaratıldı bunu hiç düşündünüz mü? Size bir fırsat oturun düşünün..

    insanlık tarihinin ilk başlarında bile yeni yeni başlayan toplu yaşama isteği bir süre sonra toplumda bir lider ihtiyacı doğurdu.Bu liderin vasıfları, toplumdaki her bireye hitap edebilmeliydi. Peki neden bunlar hep erkekti, neden hep bu erkekler gözdeydi? Aranızda hala aynaya bakmaktan korkan, özgüvenini dişilere öğle yemeği diye servis eden gerizekalılar var. Uyanın artık.

    Tarih boyunca erkekler güçlü, stratejik düşünebilen, ileri görüşlülüğüyle olaylara yön verebilen, ilham alınan ırktır. Bırakın içinizdeki canavarı, korkmayın bırakın çıksın, sizin için yapacaklarına şaşıracaksınız.Bu saydığım özelliklerin hangisini amı beyninden ağır olan dişilerde gördünüz? Gerçekten hala bunlara boyun eğmek istiyor musunuz? Hadi amaaaa hayır o gibikleri ben yönlendiririm dediğinizi duyuyorum..

    Aynaya bakmaya korkan kardeşim, saçını beğenmeyen liseli, gözlük taktığı için kendini embesil sanan genç... Bunlar hep fasarya, kafanın içinde beynin olduğunu hatırla ve kullan.. inan bana dış görünüş değerli olsaydı başımızdakiler dişi olurdu..Sen zekanı kullanabiliyorsun, hemde herşey için lanet olası.. Dişiler gibi aklın sadece cinliğe çalışmıyor.. insanları etkilemenin, onlara yön vermenin yolu içinde..Ha tabi bunu dedik diyede amele gibi dolanma.. Kendine ve vücuduna bakmayı bil.. Eğer sen vücudunu dinler, ona kulak verirsen o sana ihtiyaçlarını söyleyecektir ve sen bunu karşılarsan o da sana fazlasını verecektir..

    Özgüveninizi bulun artık, herbiriniz evet herbiriniz dostlarım, hepinizin içinde potansiyel var.. Kimisinde farklı konuda kimisinde ise farklı..Onu keşfedin, işte o zaman başarının anahtarını elinize alacaksınız, sonrasında ise kapı açmak çocuk oyuncağı olacaktır..

    Bu anahtar sizi okul hayatından tutunda iş hayatında hatta insan ilişkilerinde o kadar yüceltecektir ki işte o konumdayken bu halinize şaşırmayın.. işte o zaman bir kez daha aynaya bakın ve bu zamanlarınızı hatırlayın..

    Gelişime her daim açık olun, bu bana birşey katmaz diye düşünmeyin emin olun o önemsemediğiniz küçük şey karşınıza çıkacak.. Belkide o an dönüm noktanız olacak.. Dinleyin beyler, bilmediğiniz konuda saçmalayıp kendinizi düşürmeyin.. Dinleyip öğrenin sonra düşünün, ne diyor bu gibikler diye.. Olayı kavradığınızda çoktan içinizde canavarla beyniniz alış-verişe başlamış olacaktır..

    Ve unutmayın beyler, o içinizde ki şey hareketlerinizi beyniniz ise fikirlerinizi oluşturur.. Eğer ikisini barıştırırsanız bir ordunun generali olursunuz.. Buda tarif edilemez bir his.. Hepinizin yaşaması dileği ile...
    ···
   tümünü göster