/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +231 -51
    evet sana söylüyorum dostum . sen korkmaktan sinirlendiğinde karşındakini pataklamayı bırak bağırmayı hiç sayma sinirlenmeye bile korkmaktan sıkılmadın mı .

    sevgilinin olmamasından ellerini gibmekten sürekli nasırlı dolaşmaktan hatta dolaşamamaktan sıkılmadın mı ???

    sana soruyorum dostum . hayatında hiç kavga etmememiş biri olmaktan sıkılmadın mı

    çocuklarına anlatacak heyecanlı macare dolu anıların olmamasından sıkılmadın mı ?

    ne anlatacan lan çocuğuna oğlum bak ben elimi şöyle giberdim böyle giberdim mi diyecen

    eğer sen böyle bir insansan seni ADAM edicem dostum bana güven ADAM GiBi ADAM olucaksın ...

    rezleri alın herkes gizli amk kimsenin gerçek ismi nicki değil . siz bana sorunlarınızı anlatıcaksınız bende size yardımcı olucam hepinizle teker teker ilgilenicem 5 günde sürse 10 günde sürse hepinizle ilgilenecem .

    EDiT : AVRADINIZI gibiYiM BU NE LAN 1 HAFTA iNTERNET KESiLDi HAYATIMI KARARTTINIZ 19 SAYFA NE LAN BEN NASIL TEK TEK MESAJ ATCAM AMK BURDAN YAZIYORUM .

    1-) kavga konusu en önemli konudur bana göre ilk ondan başlıyorum . kavga ederdsen öz güvenenin yerine gelir mutlu olursun . sinirini açığa vururusun hatta öyle bir atasözü bile var . öfke baldan tatlıdır .

    kardeşim ilk öncelikle kavga ederken veya biri sana laf attığında şunu düşünüceksin . BEN GÜÇSÜZ DEĞiLiM . kimse sana senin güçsüz olduğuna inandıramaz . onun anasını gibmek mecburuiyetindesin . o kimlan . o da babasının taşşağından çıkmadı mı . o da insan değil mi amk . sen ona vurduğunda elbette onunda canı yanacak . bunu unutma güzel kardeşim . belki belli etmez ama buruna veya göze gelen bir yumruk dağı bile devirir .

    hele k.rt ise o kişi Allahım onları dövmek gibisi yok . bak ben diyarbakırda yaşıyorum milliiyetçiş bir kardeşinizim . bana karışamıyorlar . NEDEN ??? analarını gibmekle tehtid ediyorum . çünkü . kim lan onlar . biz bozkırlarda ok salarken cirit atarke . onları ata binemiyordu daha . biz çine kök söktürürken onlar arapların kölesiydi hatta ırkları bile yoktu . sen kendini onlarla kıyaslaman bile vatan hainliğine girer . her zaman kendini üstün göreceksin .

    kavga esnasında yapılacak ve yapılmayacak hareketler .

    ayağa kalkmak en önemli haraket budur . herkes yere düşer . yere düşmek yerden birşeyler almak için fırsattır . taş olur sopa olur kum olur ne bulursanız onunla girişmeniz için bir fırsat . ama filimlerde ne yazııkki yere düşen hep dayak yer gibi gözüküyor . yumruk mu yedin dişin mi kırıldı ayağa kak ve bunun intikdıbını al çocukların baba senin dişin niye yok dediklerinde ağlamaklı olmak istemiyorsan bunu YAAAAAPAAAAACAAAAAAAAAKSIIIIIINNNNNNNNNNn

    başka yolu yok

    yapılmaması gerekenler . açık verme adama dil çıkarma suratını fazla yaklaştrma ani bir yumrukla kendini hastanede bulabilirsin demesi benden uyması senden
    ···
   tümünü göster