/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +52 -5
    Önedit:Başlık yanlış olmuş "Bir sese aşık olursun binlercesine sağır" olacaktı e tuşu basmamış
    Edit: Hikaye 3 günde ve 8 sayfada bitmiştir. Emeği olan herkesin amk
    Öncelikle herkese merhaba. Çoğu başlığım gibi bu başlığımın da giblenmeyeceğinin farkındayım. Okuyan 1- 2 panpama şimdiden teşekkürler.
    Her erkeğin zamanında hayatının içine eden bir kız vardır. Yoksa da ilerde olur. Her kız bir erkeğin hayatını mahveder. Olaya uzatmadan gireyim. Hikaye de değineceğim kız lise sonda aşık olduğum ve tanımaz olaydım dediğim birisidir.
    ilk kendimden bahsedeyim. 1.78 boyunda 60 kilo çelimsiz sıska ve ezik diye tanımlanacak birisiyim. Dış görünüşüm harika değildir. Ön iki dişim ekgibtir onların yerine boşluk ve köpek dişlerim var. Kalın bir kaşa. Yara bere içindeki bir yüze sahibim. Ortamlarda falan millet tarafından ciddiye alınırım ama kendimi asla almam.
    Madem kendimden bahsettim. Kişiliği kadar harika olmasa da birazda o kızdan bahsedeyim. Kızın adı Nida benden biraz kısa ve balıketli kumral ve kahverengi gözlere sahip bir kız. insanı kahverengine aşık eder. Nida sürekli hayatında daha fazla insan olmasını isteyen birisi. Hiç tanımadığı ve güvenmeyeceği birisini bile hayatına yer edebilir. Çok çabuk samimi olup birisi hakkında hiçbir şeyi unutmayacak edebi adabında bir kız. Aslında onun tanımını daha çok uzatabilirim. Tabii hikâyenin hiç bitmemesini istiyorsanız.
    ···
   tümünü göster