/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    yok beyler olmadı. gitmedi. ağlayarak uyumak onuda o gece öğrendim işte. ertesi gün okula diye çıktım evden ama adres belli. 2-3 saat bekledim belki gelir diye binanın karşısındaki ağacın altında. o gelmedi mehmetle babası geldi.

    bizim yarı final maçına on gün vardı. o on gün boyunca mehmeti görmeliydiniz. sanki barselonaya madride transer olacak puşt. nasıl bir havası var anlatamam. ama hakkını yemeyeyim soranlara wezirin babası gelmedi yoksa onu da çok istiyorlar falan demiş sonra öğrendim.

    son 4 takım kalmıştı artık. yani wezir diyarının en iyi 4 takımı kalmıştı turnuvada. yarı finalde rakip ise biraz tehlikeliydi. maça başlamadan önce küfür eden mi dersiniz, yolunuz bizim mahalleye düşmesin diyen mi dersiniz, o şekilde başladık maça. yalan yok ilk yarı çok kötü oynadım, maçın maşında gol yiyince takımda toparlayamadı tabi. devre arasında hoca bağırıyor çağırıyor ama benim gözüm sahanın dışında yabancı adamları arıyor. acaba buradalar mı diye.

    farketmiş bizim küçük mourinho. bana özel ayrıca bağırıp çağırdıktan sonra bizim salağın birine kalk ısın dedi. ama sahaya sokacağınız son kişi gerçekten. adam gibi oyna çıkaracam yoksa gibisinden bir şeyler dedikten sonra tekrar çıktık sahaya. mehmet geldi yanıma, dardanelden, demirden izleyenler varmış oğlum hadi yaa falan dedikten sonra başladı ikinci yarı.

    abartmayayım ama gerçekten dayanıklıyımdır. hani şu dalaksız dediğiniz tipler var ya o zamanlar öyleyim işte. düdükle beraber başladım koşmaya. ileri, geri, ileri, geri, ara sıra sol içe ara sıra dip çizgiye hiç durmadım. sol açık oynayan çocukla da iyi anlaştık. pas hatamız yoktu ikinci yarıda.

    uzaktan bir şutum vardı kalecinin sektirip mehmetin tamamladığı, sevinirken hocanın yanına gidip çıkarma beni demiştim. hadi hadi diyerek omzuma vurup yollamıştı sahaya. son 20 dakika kalmıştı bitime. rakip yorulmuştu gerçekten. hoca o ısınan salağı oyuna aldı ama benim yerime değil. sol açığın yerine. çocuk yorulmuştu ama idare ederi maçı. neyse beni öne aldı o da bişeydi.

    mehmetle iyi anlaşmamız o günlerden gelir işte. ceza sahası dışından bir tek topla çizgiye kadar indirmişti beni. sol ayağımla orta yapacakken eleman yattı önüme, sağıma çekip kaldırdım topu. ali atmıştı golü. vole gibi bir vuruşla. 2-3 pozisyonda mehmet girmişti ama olmadı maç öyle bitmişti. boğuşmaktan gol atacak gücü kalmamıştı mehmetin.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster