/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +10
    Bu saate(04:04) okuyan panpalarım sıkılacaksınız ama kusura bakmasınlar ama son partı atıp bende uyumaya gideceğim. Gideceğim ne amk.
    Ben size Nida’nın çok mutlu ve etrafına mutluluk yayan bir kız olduğunu söylemiştim. Yani gülmemek elde değil. Nasıl desem çok cana yakın bir kişiliği var bunu kullanan huur çocukları da oldu değineceğim onlara da.
    O gün işte Nida aldı beni kantine zütürdü kantindeki ağabeylerle de selamlaştık nasılsınız tatil nasıldı falan muhabbet uzadı. Nida dedi okya bunu istiyorum ben dedi. Küçük çocuk pazarda ki annesinden oyuncak istiyor sanki yerinde zıplıyor falan. Ulan ne şirindi be.
    B:Ne şirinsin sen hangisi?
    N:Bu bu bu bu…
    B:Ceyhun abi şundan 2 tane versene dedim.
    Parasını verdim yukarı çıktık. ikisini de buna vermiştim tabii. Sınıfa geldim, sırama geçtim arkadaşlarla üni tartışması yapıyoruz yok şura iyi bura iyi. Sonra Nida da katıldı muhabbete. Konu biraz uzadı Mert diye bir arkadaşım vardı bir espiri yaptı Nida’ya yönelik herkes güldü. Ben Merte sinirlendim. Kendime şaşırmaya başlamıştım artık. Konu uzaklaştı Nida’yla bende muhabbetten çıktık. Bana aldığım çikolatalardan birini uzattı.
    B:Sevmem ben çikolata sen ye
    N:Gofret bu. Hem beraber yemeyeceksek, neden iki tane aldın?
    Başka bir zaman veya geçen sene sorsaydı anca doyarsın diye derdim ama demedim. Kabul ettim tokuşturduk beraber yedik o gofretti.
    O hafta benim ailevi sorunlarım oldu moralimde sıfır tabii bende etkilenmiştim olaylardan. Nida beni öyle gördü bende anlatmak istemedim. Heralde bana ayar verdi. Bim kasiyeriyim sanki
    N:Eğer bana güvenin yoksa benle Neden 3 yıldır konuşuyorsun? Eğer bana güvenin yoksa neden her gün birlikte bir şeyler yaptık. Siz sevgilisiniz diyenlere neden birlikte karşı çıktık? Hep birlikte güldük birazda birlikte ağlayalım dedi.
    Lan herhalde o gün aşık olduğumu anladım bu kıza. Bana ilk defa birisi güven vermişti. Resmen dertleştik o gün içini döktü yaşadığı zamanında bahsetmediği şeyleri anlattı.Ya çok kırılmıştı üzülmüştü o yüzden aşık olmuştum. Yada benim yapamadığımı yaptığı için.Üzüntünün altından gülerek kalkmıştı hep. Ben aşıktım la ona
    ···
   tümünü göster