/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +3
    Tabii doğal olarak bunu kaldıramadım. Uzun süreli konuştuğun bir kişi arkadaşın olarak görüyor seni. içten içe en yakın arkadaşına aşık olmaktı bu. Bir insana aşık olursun tanıdıkça daha çok olursun. Burada bir iki şeyden daha bahsedeceğim. Lise 2 zamanında aramızın samimi olduğu yıllarda Nida’nın babası annesi aldatmış(aslında nida bunu öğrenmiş o yıl).Ve 5 yaşında üvey bir kardeşi varmış. Annesi ile babası boşanma eşiğine gelmişler. Araya aileler girmiş falan vazgeçilmiş. Nida ve kardeşi için. Bunlar o sene oldu fakat, o hiç yüzünü ekşitmedi. O buna bile üzülmezken. Bende saçma saçma parasal meseleleri takıyordum. Bana bunları anlattığında derdimden utandım amk.
    Her neyse dersler çoğu ders boş geçiyordu hocalar insaf sahipleriymiş herhalde ders çalışalım diye bırakırlardı. Millet de deli gibi ders çalışırdı. Biz de izin alıp gezerdik Nida’yla. Sınıflara girip dalga geçerdik. Coğrafyacı gelmemişti ilk hafta onun dersleri boştu. Bizde arkadaşlarla planladık sıradaki dersi Lise 1 lereymiş. Bende elime bir tane coğrafya kitabı alıp bunlara ders vermeye gittim.(Saç sakal falan yaşlı gösteriyor biraz)Dersin ilk 10 dakikası tanışma 15 dakika da coğrafi terimler falan sordum. O meşhur Sıra dağ olayına da değindik
    -Sıra dağlar nasıl oluşmuştur?
    Kimseden cevap yok.
    -Allah yaratmıştır.
    Bundan sonra kapı çaldı içeriye Nida girdi.
    N:Hocam sizi müdür yardımcısı çağırıyor dedi. Bu gizli terimdi müdürün haberi olmuş sınıf basmaya geliyor direk kaçtık oradan. Zaten 1 hafta falan okulda taş taş muhabbeti oldu bu olay. Konu çok değişti amk hatırladıkça, anılar bastırdıkça yazasım geliyor.
    ···
   tümünü göster