/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +5
    Aramız düzelmişti hafiften. Sadece bana karşı böyle olmadığını anladım. Her neyse biraz iyi gidiyordu. Belki her şey yolundaydı. Ama herhalde o yolda yanlıştı.
    Okulda herkes birbirini sevecek diye bir şey yoktur. Yani bazı sebeplerden kavgalı küs olanlar vardır bilirsiniz. işte bizim sınıfta bir tane huur vardı. Bana yavşardı takmazdım. Ama sürekli Nida ile konuştuğum için Nida ile kavga edeceklerdi.
    Bu kızın parası çalındı veya kayboldu. 50 lira bir para. Bu amk kızı cüzdanını sıraya koymuş gitmiş sınıftan. içerde de 5-6 kişi mi ne var. Nida ile bende sınıftayım. Bu kız geliyor. Cüzdana bakıyor. Puf parası yok gitmiş. Ama size söyleyeyim beyler ne cüzdan oynamıştı nede o sıraya birisi gitmişti. Bu sonra Nida ya yürüdü paramı sen çaldın diye.
    Millet sakinleştirmeye çalışıyor yok işte sen düşürmüşsün yok getirmemişsindir. Yanında bi yerdedir. Diyor daha çok sinir etti. Nida da sakince ben almadım üstümde 30 lira para var başka bir şey yok. inandırmaya çalışıyor inanmıyor dıbına koduğumun bozuk kaşarı. Müdür geldi sonra para hakkında 3-4 saat konuşuldu.
    Müdür sonra “Kim aldı onun dıbına koyacam süründürecem. huur çocuğuyum atmazsam” diye. Zaten huur çocuğuydu. Sonra Nida ya karşı çıktı sen mi çaldın kızım. Ver parasını yalan söyleme dedi. Ulan huur çocuğu. Kız kaldıramadı ağladı o sırada, kimse inanmıyordu Nida’ya . Dedim hocam ben çaldım. Nida yı boş yere suçlamayın. (Baba gibi koru)Dedim böyle böyle. Parayı da sakladım getirim size. Dedim. Sonra parası çalınan kız yok hocam okya yapmamıştır. Dedi. Yok, hocam dedi. Nida hala ağlıyordu. Ulan keşke yanımda param olsaydı 50 lira gibi göstersem aha al çaldığım para diye. Sonra olay kapandı gitti zaten
    ···
   tümünü göster