/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +6
    Mart ayına doğru. 11. Sınıflardan bir kız beni çağırdı bizde koridorda konuştuk. Tabii konuşurken o sırada Nida geçti. Kızın yüzüne baktı tip tip. Kızın bana söylediği şuydu. Ben Lise 2 deyken beni görmüş ve aşık olmuş. 2 yıl boyunca benden vazgeçememiş. Gideceğim için sadece sevdiğini itiraf etmek istemiş. Açılamamak koyuyor bilirsiniz beyler. Her neyse kıza umut vermek istemedim. Ee ıı falan diye geveledim. Gitti.
    Nida da benim gelmemi bekliyordu. Geldi karnımı sıktı. O kız kimdi dedi. Gülümsedim. Kıskandı yani bilmiyorum anlamsızca mutlu oldum Ne gülüyorsun ya dedi hata yaptı sandı herhalde sonra gitti. Kızın bana söylediği her şeyi aynı şekilde anlatım bana ne diye geçiştirdi ama aramızda bir şey olmadığını anlayınca mutlu olmuştu.
    Yine eski şaklabanlıklar devam ediyordu millete sataşıyorduk birlikte. Su atıyordu üstüme. Futbol maçları falan. Dersi umursamıyor sanıyordum. O gece anladım umursadığını. Yine kapısının önündeyim. Saat 11 ama hala uyumamış. 12 oldu uyumadı. Lan hadi hava soğudu uyu da gidelim amk diyorum içimden saat 1 oldu ışık hala yanıyor. Aradım bunu biraz geç açtı:
    N: Alo.
    B:Ne yapıyorsun?
    N:Hiç kitap okuyordum. Neden aradın bir şey mi oldu
    B:Yo sıkıldım bende aramak istedim hala uyumamışsın neden ayaktasın?
    N:Kapımın önünden gittiğinde bende uyumaya gideceğim dedi. Kapattı.
    ···
   tümünü göster