/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +7
    Ben size duygularımı belirteceğimi aşık olduğumu söylemeden hisetirecem demiştim ya. Herhalde bu son olaydan sonra anlamıştı. Ve yine önceki entryler de (“Ben size Nida’nın çok mutlu ve etrafına mutluluk yayan bir kız olduğunu söylemiştim. Bunu kullanan huur çocukları da oldu değineceğim onlara da.”)dediğim gibi o huur çocuklarından bahsedeyim biraz.
    Yani tamam Nida ile samimiydik ama öyle her teneffüs falan değil ikimizin de başka arkadaş çevresi vardı. Her günümüz beraberdi amk 10 dakika ayrı kalmışız ne olacak. Ama ben teneffüste ne yapıyor diye merak edip arkadaşlarla çevrelerinde geziyordum.
    Nida milet ile çok çabuk samimi olan birisi demiştim size. Bi tane tanımadığım bir çocukla konuşurken gördüm bunları. Yanına gitmedim tabi gülüyorlardı konuşuyorlardı. Falan sonra çocuk elini Nida’nın omzuna koydu. Pat. Benim ipler koptu. Bu kim lan diye. Gidecekken Mert tutu beni manyak mısın olum sanane kızla konuşuyorsa konuşsun.
    işte zamanın da söylemediğim şeylerin acısını çektim. Eğer anlatsaydım Mert’gille onlar benle birlikte dalardı. Her neyse sakince lavaboya gittim. Çömezlerden biri sigara içiyordu bir dalını aldım yaktım. Lavabodakiler biz gelince çıktı.(M:Mert)
    M: Olum ne kadar zamandır ?
    B:Efendim dedim uzattığı sigarayı alırken
    M:Ne zamandır seviyorsun lan dedi.
    Sigarayı ona geri uzatıp neyden bahsettiğini bilmediğimi söyledim. Sigaradan bir nefes daha alıp sigarayı üstüme attı. Yalan söyleme olum seviyorsun işte Nida yı dedi. Ama dedi kıza açılmadan o çocuğu dövemeyiz olum dedi. Belki o çocukla birliktedir dedi. Çıktık. O an bir şey demedim ama hak verdim. Amıma koyan sözlerini doğru buldum Nida ya da o çocuğu sormadım
    ···
   tümünü göster