/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +6
    Doğum günümdü hafta sonuna denk gelmişti. Yani öyle arkadaşlarla abartılı bir şey yapmadık bazıları ailesi çıkmasına izin vermediği için arayıp kutlamışlardı. Ama hala Nida aramamıştı kutlamamıştı.

    Moralim bozuk oldu o gün amk. Saat 11 gibi telefon çaldı. Açtım Nida’ydı “10 dakika sonra bizim evin önüne gelebilir misin ?” dedi ve kapattı. Bende hemen üstümü giyip parfümü üstümde bitirip çıktım koşarak gittim beklemesin diye.

    Kapının önüne geldiğimde ışık gördüm. Döndüğümde Nida Elinde pasta ile beni bekliyor.

    N:Biraz daha geç gelseydin Mumlar bitecekti. Hadi üfle dedi. Pastayı yere koydu gülüyordum. Bende tam üfleyecekken dur. Dilek dile dedi bana. Tamam dedim kabul ettim. Dileğimi tuttum. (Nida beni kabul etsin.)üfledim. Alkışladı. Oturduk.

    Benim aldığım gibi 2 kişilik pasta almıştı. Kestim yedik konuştuk. En güzel doğum günüm bu dediğimde,”Daha hediyeni vermedim dur.” Dedi. Eve gitti. 5 dakika sonra geri geldi. Elinde bir tane poşet vardı. Küçük bir kutu vardı. Kutuyu çıkardım. Hediye paketini yırtım. Kutuyu açtım. Ayakkabı kutusu işte kapağında. Birlikte çektiğimiz bir fotoğrafı yapıştırmıştı.

    içinde birkaç tane daha fotoğrafımız vardı. 30 dakika geç kaldığımız filmin bileti vardı. Birlikte bahçeden aldığımız elmanın çekirdeklerine kadar. Ona verdiğim papatyalar vardı. Hepsini kutuya doldurmuştu. Belki size göre hiçbir şeydi ama bana göre her şeydi. O kutu en altta da bir tane zarf vardı aldım açacağım sırada elimden aldı.
    N:Bana bir söz ver dedi.
    B:Ne sözü?
    N:Bunu benim doğum günümde okuyacaksın dedi
    B:Temmuza kadar nasıl dayanayım yırtarım okurum ben dedim.
    N:Ben sana güvendiğim için buraya koydum Temmuz’da okuyacaksın söz mü canım benim?
    B:Söz.
    Senin canını yerim.
    ···
   tümünü göster