/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 101.
    +7
    Nida ile yaptığımız konuşmadan bir nebzede etkilenmiştim.
    Ben sınavı takmamış bir sene daha bekler girerim diye düşünmüştüm.

    Fakat o gidecekti bense hiçbir şey olmayacak gibi yaşamaya devam ediyordum. Bırak onla aynı tercihleri yapmayı aynı puanı bile alamazdım. Arkadaşlarımın çoğu da gidecekti. En yakın arkadaşım bile gidecekti. Yalnız kalacaktım sanırım.

    Az da olsa koymuştu. Sınav stresine son 2 ay girmek nedir amk. 2 ay boyunca deli gibi çalıştım çoğu gün sabahladım bitirebildiğim kadar konu bitirdim. Sınavdan hemen sonra o akşam bizim lise deki binlerle buluşup içecektik.

    Diplomalar alındı hocalardan helalık istendi alt devredekilere ve daha görüşemeyeceğim arkadaşlara eyvallah diyip gittim liseden. Akşdıbına arkadaş babasının arabasını almıştı.

    Okulun bulunduğu beldeye zütürdü bizi sonra 4 kişiyiz herkes test kitaplarını getirmiş yakmak stres atmak için. Kitaplar yandı, içkiler içildi 30km hızla eve döndük hepimiz saat sabah karşı 3 telefonda mesaj vardı.
    “Yarın saat 2 de bizim evin oraya gel” Nida dan gelmişti.
    “Tamam, ben saat 2 de orada olurum” yazdım.
    Vurdum kafayı yattım. Sabah kalktığımda yazdığım mesaja baktım ”RSMAM ven bem sat 2 de orda ölrm” gibi bir şey yazmışım tabii karşılığında “Ne?” diye mesaj almışım.30 dakika önce. Düzeltip özür diledim duşa girdim. Yemek yiyip çıktım.
    ···
   tümünü göster