/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +6
    Duraksadım biraz. Su içtim devam ettim
    B:Teyzeyi hatırladın mı kocasından bahseden teyzeyi? Kızım dikkat et bu oğlana diyen teyzeyi.1 hafta konuşmamıştık doğru düzgün o olaydan sonra. Peki ya gofreti? Senin şirin gofret istemelerini. Kavga etme mi? Seni bir başkasıyla konuşurken görünce, kıskanıverdim.
    Paranoyaklaştım. Gece 1 e kadar kapında durdum. Belki başkasıyla telefondan konuşuyordur diye. Sana teselli verirdim. Ben gitmeyeceğim diye. Buraya gelip pasta yemiştik senle. Hediyeler aldık birbirimize. Sırf sen bilmiyorsun diye kimyayı ezberlemiştim. Övünmek için söylemiyorum. Ama hep kimyam iyi oldu sayende. Ben bunları yaptım. Çünkü ben seni seviyorum.(Ufak bir rahatlama)
    Yaptığım onca şey, buluşma, hediye, kutlama, kapıda bekleme hepsi, hepsi birer “Seni seviyorum” demekti.
    Duraksadım, gülümsedim.

    Ben aşıktım sana. Çok aşıktım belki yada deli gibiydi. Bir açıklaması vardır elbet. O yüzden kıskandım seni. Bir başkasıyla görmek deli etti beni. Birazda olsa şanslıydım. En azından konuşuyordum, yan yanaydık evimiz çok yakındı ve sürekli buluşuyorduk. Çoğu platoniğin bulamadığı şeylerdi bunlar. Dedim

    o sırada Nida’ya baktım sağ gözünden bir yaş düştü yere umursamadım bitirmem gerekiyordu cümlelerimi.
    Sen gideceksin şimdi belki üniversiteye belki eve. Buradan ya tek çıkacaksın ya da el ele çıkacağız senle ama ben sana söylemeseydim içim içimi yerdi. Sen bana sürekli sarıldığında kokun o kadar güzel gelirdi ki. Daha çok alabilmek için hep hiç sigara içmeseydim de o kokuyu alabilseydim derdim. Sen başını omzuma koyup ağladın bende senle ağladım. Sen benim hayatıma girdin kalbimde yer edindin. Herkesi siliverdim hayatımdan bir sen önemliydin.

    O kadar güzel “Canıım” derdin ki bana. Bu canım feda olsun sana. Uzatmak istemiyorum Nida, belki çok büyük bir hata yaptım 4 yıllık arkadaşlığı bitirdim. Belki de “gitmeyeceğim” dediğim sözü tutmadım.(Ayağa kalkıp yanına gittim diz çöktüm) Fakat ben seni çok güzel sevdim be dedim. Lafım bitmiş gibi gözyaşımı sildim elini tutup gözlerine baktım. Ayağa kalktım.O da kalktı. Gözyaşlarını sildi.

    “Canıım” diyip sarıldı bana. Başını göğsüme yasladı. Güldüm. Ağlarken güldüm amk.
    ···
   tümünü göster