1. 7351.
    +34 -1
    beyler nasıl gidiyor ? (:
    ···
    1. 1.
      +18
      Hayatımı değiştirdin kanka Allah senden razı olsun. Başka bilgilerin daha varsa aydınlat bizi.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      aha billion year sonra başlık sahibi gelmiş
      ···
    3. 3.
      +10 -1
      osbir ve ferreyi bırakalı 58 gün oldu bu arada 9 kilo verdim müzik ve sigara bagımlıgım zaten yoktu internet vardı onuda bıraktım harika durumdayım şuan allah razı olsun *
      ···
    4. 4.
      +14
      Reyiz sayende sevgilim oldu sağol bea valla gay olsam sana temizinden bi saxo çekerim eyw...
      ···
    5. 5.
      +1
      la özelden mesaj attım şimdi bak hele .

      birde yeni tavsiye, bilimsel yazı vs yok mu ? Milletin sana attığı hayatında değişen şeyleri yazdığı yazıları paylaşsan yeter.
      ···
    6. 6.
      +7
      Senin daşşağına kurban lan. Allah razı olsun senden. Sayende eskiye oranla her anlamda iyileşiyorum, iyileşiyoruz. Belki de yüzlerce kişiye umut kaynağı oldun . Biraz da sen anlat ne yapıyorsun , nerde çalışıyorsun itü Bilgisayar okuyordun şimdi paranın dıbına koyuyorsundur belki hatta evlenmiş bile olabilirsin lan vay anasını zaman hızlı geçiyor. (Abartmış da olabilirim şimdi baktım başlık 3 yıllıkmış )
      ···
    7. 7.
      +8
      başkan özlettin kendini. sayende ortalamamı 3.85'e çıkardı, tüm derslerim 85 ve üzerinde. daha iyi odaklanabiliyorum, daha iyi geçiyor vakitlerim. spora da başladım, üşengeçliğim ortadan kalktı. hem vücut hem zihinsel olarak çok formdayım Allah'a çok şükürler olsun. meğer ferre ve 31 hayatımızı mahvediyomuş da haberimiz yokmuş, bağımlılıklarımızmış bizi mutsuz eden. Allah senden razı olsun kardeşim, dualarımız hep seninle.

      şuan için tek sıkıntım uyku düzenimi ayarlayamamak. günde 5-6 saat uyuyabiliyorum o da gündüz falan. onu da düzene sokarsam muhteşem bir hayat yaşıcam inşallah. bunun için birkaç öneri yazarsan sevinirim panpacım, hadi Allah'a emanet ol:)
      ···
    8. 8.
      +7
      reis sen adamsın ben sadece 31 i bıraktım ona rağmen biçok faydasını gördüm zaten sürekli sporun içindeyim üşengeçlik idmanlardan maçlardan sonra oluyo ondada acaayip yorgun oluyom ben hayatımdan memnunun sadece kız meseleleri sıkıntı onuda bu başlıkta düzelltim sayılırı daha çok özgüven geldi adamsın resi daha çok yararı olcak bu başlığın bana yaklaşık 3 aydır yapmıyom bende
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster