/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +6
    Bu böyle devam etti nida da bizimkilerle tanışmıştı. Ağustos un sonunda sözlendik eylülde o artık başka şehre gidecekti. Buradan uzaklara. Otobüse binerken el saladı bana koşup geri sarıldı. Bende bulunduğum şehirde 2 yıllık bir bölüm okumaya başladım.

    Her an ne yapsa yazıyordu facebook tan fotoğraf atıyordu şuradayım şunlayım bunlayım diye. iyi güzeldi bende ya evde ya da işteydim. vize zamanı pek konuşmazdık zaten. 2 haftalığına geldi buraya. Görüştük ama değişenler vardı biraz kilo vermişti yürüyüşü yavaşlamaştı sürekli bir yerim ağrıyor diyordu. Soğuk olur kışın bizim buralar. Bende grip olmuş sanardım, montumu verirdim. Ama üşümüyorum derdi. Sırf montumu almamak için kat kat giyinirdi. Sonra gitti zaten hasta hasta gitti.

    Yaza doğru daha az görüştük daha az dışarı çıktı akılanmış dedim. Yazı beraber geçirecektik. Kabul etti. Yaza doğru buluştuk artık nerdeyse 2 yılımız olmuştu. Mutluyduk mesuttuk. Ama çok gezmedik sürekli oturalım yorgunum derdi bana. Kıyamam sana derdim masaj yapayım derdim. Masumdum herhalde. Sırf teşekkür öpücüğü için yapardım onca şeyi. Ah çok mutluyduk. Küçük bir şehirdi bizimkisi çok gezemedik. O bana söylediği birlikte tatile gidelimi gerçekleştirdik o yaz. Tabii teyzemler de yanımızda gelmişti. iki genç yalnız bırakılmaz dediler geldiler bizimle.

    Ne kadar kısıtlasalar da bizi eğlenmiştik o yaz tekrar gitti üniversiteye. O arabaya binip veda ettiğimde ağlardım gitmesin yine. Derdim. Okul devam ettik. 2 ay falan geçti kalktım onun bulunduğu şehre gittim. Kovaladı beni git ya sokakta mı yatacaksın bana dedi. Sokakta yattım bir gece o da uyumamış ama hiç yanıma gelmemişti.

    Gezdirdi beni orda ki en samimi arkadaşlarıyla tanıştırdı çevresinde ki erkeklerle tokalaşırken ellerini sertçe sıkardım. Geri geldim şehre devam ettim okula güzel geçti günler.
    ···
   tümünü göster