/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    Dediğim gibi içimdeki bini tetikleyen bigibletimin çalınması olmuştu. Tabii o yaşta başlamadım bu merete ama sürekli etraftakilere kızdım kırmızı bigiblet gördüm mü “benim lan bu” derdim.
    Üste belirttiğim gibi maddi durumlarım kötü değildi, ama çokta iyi değildi yani. 10 Yaşındayken falan biraz param olmuştu top almıştım o da patlamıştı,1 hafta sonra.
    Birkaç sene sonra da biriktirdiğim bilyelerimi eve gelen arkadaşım çalmıştı. Ulan herkes bir şeylerimi çalıyordu bende onlarınkini almaya karar verdim.
    12 yaşımda misafirliğe gitmiştik. Benden 1 yaş büyük bir çocuk vardı iki üç tane de küçük velet vardı. Akrabalarmışım onlarla. Bu dediğim büyük çocuğun çok güzel bir tane arabası vardı. Demirdi çekip bırakınca gidiyordu. Hayran olmuştum ona oynamama izin vermemişti kendisi oynamıştı. Sonra bu lavaboya gidince bende aldım arabayı annemin çantasına attım. Geri geldiğinde ağladı arabam nerede nereye gitti arabam diye. Sonra sakinleşti bizde kalkıp gittik annem dolmuş parası verirken arabayı aldığımı fark etti. Eve gittiğimizde kızdı yaptığın çok kötü dedi aldı arabayı çöpe attı. Lan yine aldığım şey gitmişti. Ama benim ilk hırsızlığım o oyuncak arabaydı.
    ···
   tümünü göster