/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15
    Tabi iletişim vs diyerekten de Tanyanın nosunu aldım. Hafta sonuna kadar zor ettim ve nihayet büyük gün geldi. Bi tane Kuzey Tekinoğlu deri ceketim var, giyince yakışıklı hissettiriyor. Onu giydim, altına beyaz bi tişört, bide siyah dar paça kot vardı, onu giydim Aslan gibi oldum : D keşke yanımda kardo diyeceğim bi arkadaşım olsaydı diyerekten tanya'nın bana attığı adrese doğru yola çıktım.

    Benim arabam yok, zor bela ev arkadaşımın arabasını aldım ve yola çıktım. Adres şehrin bayağı kuzeyinde, hafiften varoş bir mahalleydi. Varoş dediğime bakmayın, tr'nin varoşları gibi değil aq, evler falan 2 katlı büyük yine, zaten burda çirkin ev yok. işte ama bahçelerde tahta çit yerine demir çitler, içerde bekleyen pitbulllar, araba hurdaları, tipsiz tipsiz müptezeller...

    Filmlerden bilirsiniz, amerikada her grubun bir bölgesi vardır, burasıda Doğu avrupa-balkanlardan gelenlerin bölgesiydi.

    Normalde amerikada gece pek insan olmaz sokakta, ama bu mahallede bağcılar gibi her sokak başında 2-3 tipsiz bekliyordu. Gps'ten evi buldum ve arabaya bişey olmamasını umut ederek yola parkettim.
    ···
   tümünü göster