/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +18 -3
    Çok uğraştım beyler. Yeri geldiginde kendimi salak yerine koydum. Yeri geldiğinde dünyanın en düşünceli adamı oldum. Ama olmadı. Belki mutlu ettim. Belki yüzünü güldürdüm ama hani şu yanlış yer ve zaman olayı var ya sanırım ona maruz kaldım. Dinleyin beyler dinleyin. ibret alın.

    Tarihleri hatırladığım kadarıyla soylemeye çalışıcam beyler. Başlıyorum ;

    2011 Temmuz

    11. sınıf bitmiş, yaz tatilinin verdiği mutlulukta evde takılıyodum. Sayılı arkadaşlarım vardı. Bir elin parmağını gecmez yani. Hani şu sunepe diye tabir edilen tipler var ya. Öyle hayal edin beni kafanızda. Hic bir varlığı, yeteneği olmayan bir insan evladı olarak hayal edin.

    Gündüzleri yatar, geceleri site içinde o zaman tek dostum olan Oğuzla (okuyorsa selam olsun) takılıyoduk. Bu bin karı isleriyle uğraşmayı sever ama benden bir farkı yoktu o zamanlar. Yine bulustuk bi gece oturuyoruz. Bu bin eve gidiyorum ben dedi. Su konusma gecti aramızda ;

    Sch: Nereye lan? Napıcan evde?
    Oğuz: Hiç kanka ya bi site buldum orda takılıyorum.

    neyse beyler hikayemiz burada başlıyor. sitenin adı connected2.meymis. Bu bin gitti bende gittim eve girdim siteye. O zaman anladım ya meraktan ya yannantan lafının anldıbını. Direk arama yerine izmit yazdım. Güzel kız arıyorum. En sonunda gördüm birisini. Bizim sınıftan bi cocugun eski sevgilisi. bizim okulda. Biraz dalga geceyim dedim yazdım. Muhabbet etmeye başladık. Onunla ilgili bildigim seyleri sormaya başladım. cevaplamaya başladım. Şaşırmıştı. Sapık mısın tarzı bisey söylemişti. O gün uzun uzun konuştuk..

    Dinleyen olmasada devam edicem binler
    ···
   tümünü göster