/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +6
    Mesaj PART I

    Yılın en güzel günlerinden birisi sanırım bugün. Benim için en önemli, en mühim günlerden birisi. Belki de en önemlisi. Evet doğru bildin bugün Dünya Şereflikochisar'lılar Günü !

    Şaka yapıyorum tabiki. Bugün hayatıma iyi ki girdi dediğim sayılı insanlardan olan peltek hanımefendinin doğum günü. Aslında bu yazıyı burdan atmak yerine aldığım hediyenin yanına koyacaktım ama yazım berbat. O nedenle burdan atıyorum.
    iyi ki doğmuşsun be peltek. Aslında kurulacak o kadar çok "iyi ki" li cümle var ki senin için. Mesela iyi ki hayatıma girdin. iyi ki tanıdım seni. iyi ki digerleri gibi degilsin vsvs. Aklına kac tane cümle gelirse hepsini senin için iyi ki'li hale cevirebilirim. O denli iyi ki yani bu. Çok uzattım bu konuyu farkındayım. Her zaman ki sacmik hareketlerim işte.

    Seninle vakit geçirmek, seninle konuşmak, seninle olmak o kadar güzel ki. Anlatsam kelimeler kifayetsiz kalır. (Klavyemde şapkalı a yok. Özür dilerim) Yanında yürümem bundan dolayı. Bana kalsa taaa evinin oraya kadar gelirim. Yanındayken mutluyum çünkü. Tüm dert, tasa uçup gidiyor aklımdan. Konusurken de mutluyum. Sen hayatımın neresinde olursan ol, hayatımda olduğun sürece ben mutluyum. Umarım seni de mutlu ediyorumdur. Biraz sinirde ediyo olabilirim.   Gerçi sinir konusu açılırsa bu mesaj sana sove sove uzar. O yüzden açmıyorum o konuyu hiç.
    ···
   tümünü göster