/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +1497 -61
    Evet beyler bundan 4 yıl önce lise4 teyken sınıfta erdoğan diye bir arkadaşım vardı. Erdoğan kendi halinde saf temiz ama biraz deli bir çocuktu. Yani kimseye bulaşmaz ama konuşmaya başladığı zamanlar deli gibi konuşurdu. Bu çocuğun bir takıntısı vardı nazi ve hitler...
    Takıntı diyorum çünkü artık sevgiyi geçmişti amk defterleri kalemleri olabilecek her yerde nazi amblemi hitler resmi vardı. Tam bir alman disiplinini yaşıyordu. O kadar lise hayatında bir kez üstünü buruşuk ve incin görmedim en sıcak havalarda bile ceketini üstünden çıkarmadı. Beden derslerinde hoca koşu yaptırdığında bile asla hizayı bozmaz yeri gelir herkes bırakırdı o kaç tur atılacaksa aynı ritimde aynı hizada o turları atar öyle bırakırdı koşmayı.
    Tuhaf çocuk dedim ya bazen sınavlar açıklanınca yüksek not aldığında ayağa kalkar heil yapar geri otururdu.
    Neyse olaya geleyim bize 1 gün önceden söylediler yarın müfettiş gelebilir diye herkes hazırlıklı olsun. Tabi ertesi gün herkes nizami ceketler kravatlar o biçim tam bir talebe şeklinde okula geldik. O gün de erdoğan benim yanıma oturdu. Zaten sınıfta en çok beni severdi ben sınıfta herkesle muahabbeti olan sosyal biriydim ama o kendi gibi az sessiz olanları değil illa beni seviyordu.
    O gün de işte yanımda oturuyor 3. Derste tarih dersinde müdür yardımcısıyla müfettiş girdi içeri. Bu erdoğan adama tip tip bakmaya başladı bu lavukta yahudi tipi var diyor. Bu sıra müfettişle müdür yardımcısı da sınıfa girmiş sınıfı dolaşıyorlardı müfettiş bizimle muhabbet ediyor günlük sorular soruyordu. Tam bizim sıraya yaklaşınca erdoğanın çantasına çizdiği nazi amblemini ve hitler armasını gördü. (iğneyle takılan armalar)
    Oğlum bu ne bunlar yasak bunları mı seviyosun sen dedi müfettiş sert bi tavırla.
    Amk erdoğan müfettişin suratına seni mi seveyim lan bilmem naptığımın yahudisi deyip heiiiill hitleeer diye bağırıp sınıftan çıkmaz mı. Yıllardır çocuktan ilk defa böyle bir küfür duyduk herkes şok oldu.
    Sonra çocuğu okuldan attılar.

    Edit= vay amk neler olmuş lan burda başlık almış yürümüş.

    Edit: lan 740 kişi şuku vermiş bu daha artar da her şuku veren 10 lira atsa 800 kişide 8 bin yapar hadi az kendilerini zorlayıp 20 lira atsalar 16 bin yapar vay amk iyiymiş lan.

    Edit3: amk bu başlık kontrolden çıktı hurhanca şukulanıyor. Artık bu başlık bana ait değil tüm inci sözlüğün ortak başlığıdır. Bu başlık farklı bir aleme geçti ben bu yükü taşıyamam. Bu başarı bu yükseliş tüm sözlük ahalisinindir.
    Saygılar.
    ···
   tümünü göster