/i/Devlet

  1. 1.
    +6
    ASELSAN CiNAYETLERi:
    Devletimiz kurulduğundan beri hep yabancı ülkelerden aldığı silahlarla yoluna devam etti. Bunun zararını ilk olarak Kıbrıs Harekatı sırasında kendi gemimizi yanlışlıkla vurarak görüyoruz. Daha sonra Aselsanı kurma gereksinimi doğuyor Aselsan kuruluyor. Ama uzun zaman hiç faydası görülmüyor. Yanlış anlaşılmasın, şuan ki hükumet tarafından bir çabayla Aselsanın 'milli ve yerli' üretim yapması isteniyor. Hüseyin Başbilen, Evrim Yançeken ve Selim Ünal ile başlıyor şüpheli ölümler silsilesi. Hepsi Türkiyenin en iyi beyinlerinden. Örnek vermek gerekirse, Hüseyin Başbilen 14 ayrı projede görevli ve ODTÜ'yü 3,5 sene de bitiriyor. Altay Tankı gibi pekçok projeler bu adamın elinde. Hepsi şüpheli bir şekilde ölüyor. Ve şahsi kanaatimce eşleride bu ölümlerle ilişkili. Yine bir örnek verelim: Hüseyin Başbilen sebepsiz yere iki el bileklerinden ve boğazından kendini kesiyor. Bu tıbben imkansız. Burada ikinci önemli husus çantasında ki flash diski ortalıkta yok. Pekçok proje bu flashın içinde ve Hüseyin Başbilen öldürüldüğü gün sunum yapacaktı. O günden bugüne bilinen 9 tane cinayet var.
    ATLASJET UÇAĞI:
    Türkiyenin en ünlü ve alanında uzman nükleer fizikçileri bir toplantı üzerine yola çıkıyor ve uçak nedeni bilinmeyen bir sebeple düşüyor. Şahsi kanaatim elektromanyetik dalgalarla düşürülüyor ve Türkiye 6 nükleer fizikçisini kaybediyor. Buraya kadar okuduğunuz için sağolun beyler. Emeğe saygı bi şukunuzu alayım. Varsa sorusu olan elimden geldiğince, bildiğimce cevaplarm
    ···
    1. 1.
      +1
      Atlasjet'deki fizikçiler için toryum madeni ile uğraşıklarını ve bu madenin radyasyon yaymadan nükleer enerji oluşturduğunu okumuştum. Hedef Türkiye kitabıydı galiba.
      ···
      1. 1.
        +1
        Sağol kardeşim bakacam bi ara
        ···
   tümünü göster