/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +2
    Ayakkabımın ucunu sıyırıp toprakta büyük bir iz bıraktı. O an aynı şekilde arkamdan birinin geçtiğini hissettim ama bu sefer aldırmadan tüfeği yerden alıp eve yürümeye başladım.

    Leş gibi terlemiştim, kafamdaki saman şapka kafama yapışmış acayip rahatsız ediyordu. Eve gidip hemen duş aldım ve dinlenmek için 2. salona uzandım. Babamla amcam evde değil her gün gidiyorlar çiftliğin daha yeni canlanmasından dolayı düzen tam oturmamış, sürekli birileriyle görüşüyorlardı. Dedem desen sabahtan akşama kadar hep aynı koltukta oturup sigara içer, tuvalete gidip gelince bile nefes nefese kalırdı. Ben uzanmışken kuzen geldi yanıma nerdeydin lan dedi dolaştım geldim dedim. Akşam yine iniyoruz dimi bilardoya dedi kuzene kızgındım ama göstereceği şeyi de merak ediyordum evet incez dedim tamam dedi içeri gitti. Yine düşüncelerimle baş başaydım. Yaşadıklarımı ve akşam ne olacak diye düşünmeden duramıyodum. Gerçi bi daha da oraya inmek istemiyodum ama merak işte. Düşünürken uyuyakalmışım akşam yemeğinde uyandırdı kuzen
    -hadi kalk yemek yicez kuzen
    -tamam geliyorum
    Elimi yüzümü yıkadım oturduk yemek yedik. Babamlar daha gelmemiş biz de beklemedik çıktık dışarı. Çiftliğin etrafta hiçbir ışık yok zamanında dedem koymuş ama artık çalışmıyordu hiçbiri o yüzden bahçede el fenerleriyle gezerdik. Biraz çiftliği kolaçan ettikten sonra remziyi çağırmak için gittik muallak özerin evine.
    ···
   tümünü göster