/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -1
    al soner yalçın'dan kaynak şu meleklerin bacakları mevzusunda.

    http://www.hurriyet.com.t...sahi-da-korkuttu-15869323

    ayrıca islam medeniyetinin bilimsel anlamda çöküşü zaten çok tartışılan bir konu. olayı "gerçek islam bu değil yahu" sığlığında yaşamayın bir zahmet.

    Ben sana imam Gazzali, ibni Temiyye diyorum sen bana kahvehanede oturan dayı sığlığında cevap yazıyorsun. imam Gazzali'den daha büyük bir islam alimi varsa söyle bilelim. imam Gazzali matematiği bile şeytan icadı olarak görüyordu. Mantığı reddediyordu. Bunlarla mı bilim yapılacak, nerde yazıyormuş bu bilime önem veren din. imam Gazzali'nin bilmediği neyi biliyorsun, söyle de anlayalım ???

    hala halkın %99'unun müslüman olduğu ülke goygoyunu yapıyorsan yazık. hepimiz biliyoruz bu oranda müslüman olmadığını, senelerin ezberini bırakın artık. kaldı ki olsa ne olacak o da ayrı mevzu. Ayrıca Batı'da da anti-islam karşıtlığı zaten artan müslüman nufusla başladı, orda da çok tartışılıyor artık. Kimsenin işinde gücünde müslümana karşıt olduğu yok fakat iş Siyasal islam'a geliyorsa orda duracaksın. işte onun önündeki tek engel laiklik ve sekülerizm.

    Kaldı ki sana en fazla bilimsel yayın üreten müslüman ülke Türkiyedir gibi net bir kanıtla geliyorum. Para içinde yüzen Arap ülkeleri cami tartışmalarını çözmelerine rağmen neden yüzlerce yıldır bir tak yapamıyorlar, barbarlar gibi yaşıyorlar, bunun açıklaması nedir ???

    Ayrıca ben yurt dışında doktora yapıyorum, hangi üniversitelerde ne tartışılıyor senden daha iyi bildiğimi düşünüyorum, örneğin bunların içinde "Evrim Teorisi"'ni malca eleştirmek yok, Türkiye'de Evrim'i "peki maymunlar neden hala insan olmuyor" düzeyinde eleştiren dinci biyoloji profesörleri var.

    Yani perşembenin gelişi çarşambadan belli, Türkiye'yi karanlığa boğmak mı istiyorsunuz, cevap islamlaşma.
    ···
   tümünü göster