/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +284 -174
    ben 8.sınıfa giden bir kardeşinizim. kızmayın bana özür dilerim başka anlatacak kimsem yok. gerçekten özür diliyorum sizden. beni sınıfta beni hep dışlıyıp, dövüyorlar. benimle oyun oynuyorlar. her oturduğumu gördüklerinde dövüyorlar. bende asosyal biri olduğumdan hep oturduğum için dayak yiyorum. ayağa kalkıyorum, koridora çıkar çıkmaz hırkama tükürüp dövüyorlar. dövmelerine alıştım ama hırkam hep sırıl sıklam eve gidiyorum.

    bir tane sevdiğim kız var onu sevdiğimi öğrendikten sonra özellikle onun yanında dövüyorlar. kız benimle bir kere konuşurken cesaretli olmamı söyledi. ama ben olamıyorum. sınıfta bir tane çocuk var benim paramla kantine yollayıp kendine bir şeyler aldırıyor, geri vermiyor parayı. herkesin ödevini ben yapıyorum ama benim kendi yaptığım ödevime su döküyorlar.

    abiler ne yapmam lazım, yardım edin nolur. buraya yazdığım için çok özür dilerim, yaşım küçük biliyorum, nolur affedin.

    fotoğraftaki boncuklu tabancam, yeni aldım artık benle uğraşırlarsa bunu gösterecem onlara.

    edit: ulan editi yazarken ben utanıyorum lan, ironi açıklaması yaptığım için. onlarca yalan hikaye okuyup, trende sokuyorsunuz. biz burda sözlüğün bel kemiği olan mizahi bir entry giriyoruz küfür ediyorsunuz. primci diyen, ailevi değerlerime küfür eden beyinsizler var. bu sözlükte her zaman açılan başlıklardandır. şurada iki dakika eğlenin diye yazdım bunları, ama bazı dallamalar anlamakta zorluk çekip küfüre yöneliyor. ayrıca yazdığım troll değil mizah. troll, kandırmak demektir. resmen gözünüze soktum son paragrafı okusanız bile anlarsınız. burada primci diyenler, küfür edenler en fazla liseliler bu kadar de net söylüyorum. başlığı öylesine açmıştım trend filan umrumda değil. istediğiniz kadar eksileyin...

    edit2: hikayeden çok edit girdim ama kusura bakmayın, madem entry tutmuş bir şeyler yazmak istiyorum.
    bu durumu yaşayanlar yok mu? var. liseliler var burada bildiğiniz gibi. ben biraz da onları harekete geçirmek için yazdım bunları. ne halde olduklarını görmeleri için. cesaretlenmeleri için yazdım. bir nevi onların sesi oldum. buraya entry giren çoğu arkadaşımızın dediği gibi en fazla dayak yersiniz. bak bunu unutmayın. insanlar onurları için yaşar ve onun için ölürler. korkmayın lan, karşındakine bağırsan bile emin ol bir korku ifadesini görürsün kişide. dayak yiyerek güçlenirsin ama korkarsan iyice kolay lokma olursun.
    ···
   tümünü göster