/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +71 -2
    En güzel günlerimizin geçtiği bu apartman'ın bi de aidatı var. Tabi öğrenci olduğumuz için imtiyaz gösteriyorlar. Kevser teyze'nin kocası biraz pısırık olduğundan dolayı, aidatları hep o toplar. Hükümet gibi kadındır kendisi zaten. Bi gün nurten teyzeler aidatı vermediler. Binanın içinde BAZI BiNA SAKiNLERi DE AiDATI ÖDEMiYOR ÇOCUKLAR. YENi ARABA ALMAYI BiLiYORLAR AMA.. SiZ ÖĞRENCi HALiNiZLE VERiYORSUNUZ SAĞOLUN diye apartman içinde bağırdı. Sonra nurten teyze de çıktı kapıya. Bağırış çağırış ne ararsanız vardı o gün. Nurten teyzenin kocası da yurtdışında. (ya lübnandı ya da libya). O yüzden savunmasız gözüktüğü için müdahale edeyim dedim. "ya kevser abla boşver boşver. Verirler. Belki biraz sıkışıklardır?" dedim. Bana baktı şöyle bi. Korkmuştum ve tedirginlikle kapıyı kapattım.

    Bu Nurten teyze oğluna audi a3 aldı. Kocası iyi kazanıyor diye düşünüyoruz. Bazen eve yemek getirirler sağolsunlar. Biz de çiğ köfte falan yapınca zütürüyoruz. Ama bu nurten teyzenin bir de kızı var. Yok yok sevgilisi var lan. Yani kıvırcık saçlı bi bebe alıp gidiyor bazen. O yüzden çok da takmıyorum.

    Giriş katta oturduğumuz için kime kim geliyor, kim kiminle geliyor, hepsini biliyoruz. Üst katta yeni evli çift var. Takır tukur her gece sevişiyorlar. Adamın ensesi sivilceyle doldu 1 ayda. Ondan önce de kerim diye bi torbacı kalıyordu. Torbacı dedikse öyle değil. Camın önünde marijuana yetiştiriyordu pekekent. Kevser teyze bi gün torbacıya " o çiçeğin adı ne? Muharrem amcan bize de alalım, yaprağı çok güzel" demiş. Bunu anlatmıştı bize. Hala güleriz.
    ···
    1. 1.
      0
      Güncel seri yazıyorsun sevdim. +1
      Edit : Vazgeçtim. Res aldık okuyoruz hala yazmıyorsun ? 6 7 sayfa res var neyi bekliyon genç!
      ···
    2. 2.
      +1
      iyimiş
      ···
    3. 3.
      0
      iyimiş
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster