/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 426.
    +49
    Dışarıda içerken fener beşiktaş muhabbetini koyduk. Zaman nasıl geçmiş anlaşılmadı pek. Futbol muhabbetini girince hep öyle oluyor. Ulan oğuzhan özyakuptan girdik, rivaldodan çıktık. En son baktım rivaldo da iyi züt vardı diye bi cümle kurdu okan, o an anladım mekana doğru gitmemiz gerektiğini.

    Mekanın önündeyiz. Olay hacettepeli öğrenciler olduğundan dolayı okul kimliği soruyorlar. Ulan bizden kimlik sordukları sırada 3-4 kız mekana girdi kimlik göstermeden. Ulan pozitif ayrımcılık yapıyorsunuz anlarım da bu kadarı pes. Sonra kimlikleri göstermek için cüzdanladık ellerimizi. Okan hasgibtir benimki evde kalmış dedi. Benimkisi yanımda ama adam yok illa kimlik diyo.

    "ağbi dam olsa alır mısın peki?" dedim
    "kimlik yoksa Dam şart" dedi.

    Hafif yol tarafına geçtik. Düşünüyoruz o sırada. Yoldan birisini tutsak. Hocam böyle böyle diye, kimse kabul etmez. Partiye giren kızlara söylesek daha mantıklı olur dedik. Tam köşe tarafa geçip şık giyimli kadın aramaya başladık. Nihayetinde 2 tane tanrıça teşrif ettiler. Kıyafetleri kırmızı değildi ama kot pantolon da giymemişlerdi anlayacağınız.

    "Pardon. iyi geceler. Ben hacettepe xx fakültesindeyim ve arkadaşım da aynı bölümde."
    "Ee"
    "Arkadaş kimliğini evde unutmuş. Onu bi çözsek olur mu? Beraber girsek?"
    "Tamam olur" dedi.

    Mekana geçtik. Kızlardan ayrıldık. Ulan diyeceksin madem iki lafın belini kıramıyorsun nasıl gittin söyledin çaat diye. Çünkü iki biraya kadar konuşamayan adamlarız biz. Beşinci birada tuvalette ciks bile teklif ederim ben.
    ···
    1. 1.
      0
      Reeeeezzzzzz
      ···
   tümünü göster