/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1626.
    +11
    Bi zütveren taksi durağından bi taksiye ortak olmak istemiş. Adama noterde devretmişler ama adam parasını vermemiş. Yasal açıdan şuan taksi (yani plakası) o kaçan adamın üzerine kayıtlı. Sonra bu adam gitmiş başka bi adama satmış plakayı. Bu plakayı alan adam gelmiş taksinin plakasını istemiş. Bunlar da öyle mi böyle mi derken kerizlenip vermişler. Ulan koskoca taksi durağında bi tane akıllı adam yok mu? Lanet olsun dostum. Hey siz gerizekalılar, toplanın şimdi. Siz iyiniyetli satıcısınız. Bu taksinin yeni sahibi de iyi niyetli alıcı gibi gözüküyor ama hiçkimse taksi plakasını öyle görmeden almaz. Her neyse. şimdi gidip istanbul adliyesine, dava açacaksınız. Plaka kimin adına kayıtlıysa, onun ikamet ettiği yerdeki asli hukuk mahkemesi de olur ama orasından eminde değilim diye adamları bilgilendirdim.

    çay getiren elemanla yalnız kaldık sonra. Bir sürü çay içtim. Konteynır gibi bir yerdeydik zaten. içeride soba vardı. Haa soba demişken, keşke biraz mandalinamız olsaydı da soyup üzerine atsaydık.

    Sabaha kadar orada dinlendim. 3-4 saat uyuduktan sonra telefona mesaj gelmişti. Giselle "ne yapıyoruz bugün? çılgınlar gibi istanbul turu yapalım mı?" demişti. Yalnız bir problem vardı. Ben istanbulu öyle çok bilmiyordum.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Amk yalanci yavsagi, kiz senin numarani almadi ki sen kizin numarasini aldin, kiza da hic mesaj atmadin, kizdan nasi mesaj geldi sana gibik
      ···
   tümünü göster