1. 26.
    +3 -1
    caner tam bir ortam biniydi. kırmızı bir audi a3'ü vardı. çok iyi dili vardı, karşısındaki insanı züt edebilme potansiyeline sahipti. çok zengin değildi ama toplumun orta-üst segmentinden geldiği belliydi. giyinmeyi biliyordu, sürekli farklı giyinirdi.

    çok sonralar öğrendim ki bu bin hazırlığı 2 yıl okumuş, 2. yılın sonunda anca geçebilmiş. işin özü karı kız hayatında yakaladığı başarıyı derslerinde yakalamayan tiplerdendi. bu canerin bana yakınlaşma sebebi başlarda sadece ona derslerde yardımcı olabilecek olmam ve aldığım notlardan onun da faydalanmasını sağlayabilmemdi. neyse.

    caner binini daha yakından tanıdıkça gerçekten onun hayatına özenmeye başlamıştım. öyle ki sırf onunla ve kızlarla beraber fakülte binası önünde sigara içebilmek için sigaraya başladım.

    caner beni kullanıyordu evet ama ben de bin olmasam da aptal falan da değildim. onun çevresindeki kızlara belki yakınlaşabilirdim. veya en azından denenebilirdi. kaybedecek hiç bir şeyim yoktu.

    bir gün bu canerin arkadaşlarından biri olan Yasemin'le tanıştım. aslında tanıştım da denemezdi ilk başlar için. sadece beraber sigara içiyor, derslerin genel gidişatı hakkında sohbet ediyorduk. ilişkimiz bundan ibaretti ancak daha önce bir aşk yaşamamış olan ben herşeyi kafamda fazlasıyla büyütüyor, kız bana bakıp gülse bile bundan onu tavlayabileceğim sonucunu çıkarıyordum. acaba gerçekten yapabilir miydim ?
    ···
   tümünü göster