1. 101.
    0
    o gün canere yasemin hakkındaki düşüncelerimi açtım. binin çocuğu bi tepki vermedi ama pis pis sırıtışı hala gözümün önünde. pis pis sırıttı ama korktuğum da olmamıştı. caner ona söylediklerimi kimseye anlatmamıştı ama başka bir sorun vardı sanki. binin çocuğu kızla çok fazla yakınlaşmaya başlamıştı sanki. ben zaten saplantılı biriydim yoksa bana mı öyle geliyordu? bu durum sinirlerimi bozmaya başlamıştı. alper'e danışma kararı aldım ama sanki o da beni tasdikler gibiydi. belki de beni kırmamak için evet ben de böyle bir şey hissettim demekten kaçınıyordu.

    ben ondan sonra canerle bi gibimin olmayacağını anladım. sonuçta el gibiyle gerdeğe girilmezdi ve girilmiyordu da işte. zaten bu caner adam değildi. anasını bacısını ayırıp gerisine gibini sallayan binlerdendi. üstelik ya beni sinir etmek için kızla çok yakındı ya da ben ona durumu anlatınca bu kız onun da dikkatini çekmişti. ben o zamanlar hep birinci ihtimal üzerinde dursam da bugün aklıselim düşününce ikinci ihtimalin daha baskın olduğuna kanaat getirdim. sonuçta binti falan ama benimle ne derdi olabilirdi.

    burcu diye bir kızdan yasemin'in telefon numarasını aldım. aldım ama ne diyecektim ki kıza ? ben yüz yüze zaten bi gibim beceremezdim olsa olsa ona mesaj atarak durumu anlatabilirdim. evet çok maldım çok.

    numarayı aldım almına ama bir türlü doğru cümleleri kurup mesajı yazamıyordum. yazdıklarımı taslaklar klasörüne kaydediyor, sürekli hangisinin daha iyi olabileceğini düşünüp duruyordum.

    .
    ···
   tümünü göster