1. 151.
    0
    kızın yüzüne bakamıyordum, utangaçlıktan falan değil. kendimi ezik hissettiğimden kıza karşı. bu mesaj faslı geçeli daha birkaç gün olmuştu. acaba birileri duymuş muydu ? canerin ağzını aradım ama binin bi gibimden haberi yoktu.

    sonra burcuya gittim. burcu harbiden delikanlı bi kızdı. yanına gidip konuyu açtığımda attığım mesajlardan haberdar olduğunu öğrendim. olsundu. burcu duysa da sorun değildi ne de olsa yaseminin yakın olmasa da aynı arkadaş çevresi içindeydi.

    burcuyla konuşurken, içimi tuhaf bir cesaret kaplamıştı her lafının arkasında bir şey arıyor, kafamı meşgul ediyordum. sonra bucudan yasemin'i çağırmasını istedim. sağolsun, allah var bana bütün süreçte çok yardımcı oldu. yasemini yanıma getirdi, boş bir amfinin en arkasına oturduk.

    yasemin dedim sana aşığım, senin için herşeyimi vermeye hazırım. mesaj için özür dilerim beceriksiz olduğumu biliyorum ama bir şeyden emin olmanı istiyorum geçmişte ve bundan sonraki süreçte yaptığım hatalardan yanlış anlamlar çıkararak sana duyduğum sevgiden şüphe etme. sadece seni seviyorum, niye diye de sorma, öyle işte. deyiverdim.

    yasemin yüzüme aval aval bakıyor hafif gülümsüyor ama bi cevap vermiyordu. ben de salak gibi bir cevap vermeni beklemiyorum dedim. kız da tamam o zaman deyip çıkıp gitti.

    beklediğim cevap o günün akşamında gelmişti.

    biraz hızlandırdım.
    ···
   tümünü göster