/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Ama insan bazen konuşmak, iletişim kurmak istiyordu. Bu tip hislerimi atmak için sık sık yaşıtlarımın takıldığı barlara gidiyor, önüme gelenle boş boş konuşuyor onları dinliyordum. Yeterli olmasa da nefsimi bastırıyordum.

    Her neyse beyler

    Sabah erkenden üstümü değiştirmiştim. Salaş bir kaban altına uzun kollu bir t-şort ve keten alelade bir pantolon giymiştim. Ardından ulus a geçtiim.

    Dernek benim için her şeyi hazırlamıştı tezgah sigaralar her şey tamamdı bir tek satıcı yoktu. Tezgahımın başına geçtim paketlerden birini açıp bir sigara yaktım. Sakal ve bıyık bıraşmış hatta yüzümdeki kılların bir kısmını turuncuya yakın bir tona boyamıştım. Sişlerimi sarartıp kafama dandik bir şapka takmıştım.

    Ankaranın ayazı altında Ulus ta sakin bir köprü altında benim gibi birkaç kaçakcının yanında sigara satmaya çalışıyordum. Sık sık memur tipli insanlar geliyor birkaç paket ya da karton sigara alıyorlardı. Bu durumdan şikayetçi olan diğer satıcılar bir yerlere telefon etmişlerdi.

    Onlarda haklıydı doğudan mahsul gelmeyince satışları durmuş bir kaç markayı hiç bulamaz olmuşlardı buna karşı ben her türlü markadan satış yapıyordum. Çok geçmemişti ki yanıma iki eleman geldi. Siyah parkalı öğrenci tiplemeli saçı sakalı birbirine karışmış genç adamlardı bunlar.

    Konuşmaya başladık.

    -Kardeş xxx markası var mı?
    -Var. dedim
    -Ya kardeş sen bu markayı nereden buldun başka hiç bir satıcıda yok.
    -Bağlantılarımız var aga. dedim ağzımı yaya yaya
    -iyi bakalım da buradaki herkes bir yerden mal alır hocam sen söyle bakalım şu bağlantıyı.
    -Hayırdır birader kimden alıyorsam alıyorum. dedim.

    Bunun üzerine bellerindeki silahı gösterdiler.
    ···
   tümünü göster