1. 876.
    +3 -7
    ben onu emerken başımı kaldırıp kız ne alemde acaba diye baktım. yasemin gözlerini kapamış hafif hafif kasılıyordu. zevk mi alıyordu? ya da zevk aldığını düşünmemi mi istiyordu bilinmez.

    ben başımı kaldırınca o da doğruldu bana baktı. ben de sana yapmak istiyorum dedi. yani argoda ağzına vermek diye tabir edilen şeyi sevdiğiniz insana reva görmeniz çok da kolay değildir. hele ki bu ilk deneyiminizse ve gerçekten aşıksanız.

    lütfen ben istemiyorum dedim ama gözlerime ben istiyorum dedi. yasemin dizleri üzerinde yatakta dururken ayağa kalkıp şortumu indirdim. lan yatak yaylı yatak aq ayakta bir tuhaf duruyorum ayakta. sonra madem yapacaksın gel yerde diz çök dedim.

    dediğimi yaptı ben ona bakıyorum o bana bakıyor ? eliyle biraz ovar gibi oldu ama utandığı belli. birkaç dakika sonra vazgeçtim. elinden tutup yatağa uzanmasını söyledim dediğimi yaptı. bacaklarını araladım penisimi ve penisimi vajen dudaklarına yasladım. gözlerine baktım, yaseminde tepki yoktu. bunu benle yapmak istiyor musun diye sordum.. sadece evet diyebildi bana..
    ···
   tümünü göster