/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +6
    Baya sevmiştim kızı. Bilmem abazalıktan bilmem uzun zamandır hayatımda bir kız olmamasından. Bu kıza aşık olmuştum gözlerine bakıyordum simsiyah zeytin gibi inca kıpkırmızı dudakları o kadar güzeldi ki. (spoiler: Şimdi yüzü yine geldi gözümün önüne acaba nerededir şimdi gidip bulsam ne der bana acaba) aşık olmuştum sanırım lan. Ben yüzüne bakıyordum o anlatıyordu. Gözleri dolu dolu olmuştu kızın.
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=CjmaATRmA2Y
    .
    Birden bu şarkıyı söylemeye başladı amık. Bütün geçmişim gözümün önünden aktı gitti. Yıllardır bu kadar güzel dertleşmemiştim. Kızın ayrı bir etkisi vardı. Sanki etrafındaki negatif etkiyi çekiyordu. Tüm yorgunluğumu sarhoşluğumu almıştı. Pir-ü pak olmuştum lan...
    .
    .
    .Kalbimdeki kasveti söküp atmıştı kız. Uzun zamandır hissetmediğim duygularla dolmuştu içim. Yattım kumun üzerine o hala şarkısını söylüyordu. Sormadan edemedim ama şarkısının bitmesini bekledim.
    .
    .
    -Hayatında biri var mı?
    -Neden soruyorsun? Utanmıştım amık sigaramdan bir fırt daha aldım. O da yine munzur munzur gülmeye başladı.
    -Yok Yok uzun zamandır yok. Şerefsiz bir gülümsemenin yanında hemen bastım lafı
    -Güzelllll. Bu yine gülüyor göğsüme hafif bir tokat atarak
    -Pisliksin dedi. Kötü bir niyetim yok. Öyle şerefsiz biri değilim sadece bana çok iyi geldin kalbimi huzurla doldurdun.
    -Sende bana iyi gelmedin değil ha. Burada fazla arkadaşım yok kimseye birşey anlatmaya anlatmaya yaşlanmaya başlamıştım.
    -Bu güzellik yaşlanmaz, yapma. dedim tabi gülücüğü bastı. Hafiften yürüyordum ama öyle gibmek için felan değil. sevgilim olsun diyeydi hani anlatabiliyorumdur inşallah. Bu sırada bizim Meteden msj gelmişti. "Beyler kız bulamayan eve gelmesin. Kızı alanda odasına geçsin bakın salonda felan görmek istemiyorum sizi. Cebinizde paranız var bir otel bulun amık. Hade by"
    .
    .
    .
    Bu msj demek oluyordu ki ben kızı buldum gibmeye eve geçiyorum kız varsa gelin yoksa gibtirin demek oluyordu. Bu kız o kadar masum görünüyordu ki gözüme anlatamam. Onunla böyle birşey düşünemezdim.
    ···
   tümünü göster