/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +3
    Aşık olacak gibiydim harbi harbi amık. (Zeynepten sonra bir kız daha olmadı hayatımda zaten denemedim ona karşı hislerim bir ayrıydı)

    Bu arada beyler Zeynep'e paradan hiç bahsetmemiştim yani bana karşı birşeyler hissetmişse bu paradan kaynaklı bir gavaşelik değildi. Saatlerce kızı dinledim. Öylece dinliyordum ama beyler o bana bakıyor ben ona bakıyordum. saat 1 e geliyordu

    -Evet arkadaşlar son şarkımızı çalıyoruz. dedi

    https://www.youtube.com/watch?v=79FVviFHkds

    Başladı bunu söylemeye ama size yemin bile edebilirim şebnem kadar iyi söylediğine adımı basarım o derece.
    Şarkı bitti bu kulise gitti ben de çıkışta bunu bekledim gitarını felan koydu sanırım sonra çıktı dışarıya. Sabah olanları unutmuş olacak ki beni görünce gülmeye başladı. O gülümsemesi yok mu? zaten herşeyi unutturuyordu.
    .
    .
    Bir yerlere oturalım dedim gerek yok "dün ne kadar iyiydi sahile gidelim" dedi ben zaten hazırım beyler ölüme gidelim derse "ne dion la andaval" demezdim o dakika
    .
    .
    Geçtik yine sahile bunda yine kola bende tuborg (lanet bir bira türü kabul ediyorum) muhabbet aldı başını yine gidiyor. Durdu durdu gözleri ufka bakıyordu birşey söyleyeceğini anlamıştım beyler ama bunu inanın tahmin etmiyordum. Döndü bana gözleri dolu dolu yine ağlayacak gibi olmuştu kız.

    -Hamileyim. dedi
    ···
   tümünü göster