/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +5
    Giyinir giyinmez bizim bebelerin hepsini uyandırdım. Bağıra bağıra amık kalkan bana sövüyordu. Kaldırdım yinede bunları oturttum masaya olanların hepsini anlattım bir Teo korkmuştu amık Murat "lan hani sarhoştum amık sende sarhoş geldin eve amık hayal görmüşsün işte" dedi amık en çok ta o ağrıma gitti.
    .
    .
    .
    Teo biraz dindar bir adamdı o yüzden korktu ve evde bir sıkıntı olabilir evi değiştirelim dedi.
    Bizimkilerde "Ahtapotun içi rahat olacaksa değiştirelim tamam " dediler öğleden sonra hemen başka bir ev bulup oraya geçtik. Hani rahatlamadım değil ama yinede içimde bir kuşkuyla denize gittim. Amık turistleri çevşenimi çalmasalardı hiçbiri başıma gelmeyecekti.
    .
    .
    Gib varda bende evdeki çevşeni getirmemiştim. Çevşenler varken dibimiz rahattı anasına satim... Amık ama ilk gün evde hep pusudaydım, kim tuvalete gidiyorsa onunla gidiyordum olmasa bile işiyordum o derece korkmuştum amık. Hani çevşen olayını bizim bebeler bilmiyor bilseler onlarda yusuf yusuf olurlar da. Söylemeye de yemiyordu doğrusu.
    ...
    ilk gecemiz bitmişti yeni evimizde. Teo Muhammet ben yine üst katta kalıyorduk diğerleri yine alt kattaydı. Gece başımı yastığa koyar koymaz birinin merdivenlerden düştüğünü duydum.
    ···
   tümünü göster