/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 2251.
    +25
    Ben sigarayı bitirmek üzereyken Meryem salona girdi. Bende camdan baktım Meryem'e doğru, o da bana doğru bakıyor. Dilek abla kalktı, Meryem içeriye girdiğinde. Bende yolcu etmek için sigarayı fırlattım, arkalarından gidiyorum. Kapıya kadar geldiğimizde, Meryem ayakkabılarını giyerken tekrar bana baktı. Gözlerinde ki kızarıklığı farkettim. Kesin tuvalatte ağladı dedim içimden. Neyse Dilek ablayla, Meryem annemi öptü. Bende biraz annemin berisinden güle güle diyerek el salladım. Meryem bana bir şey demedi giderken. Görüşürüz falanda demedi. Ben yine kesin bir şey oldu diye içimden söyleniyorum.

    Annem kapıyı kapatıp, bana bir daha baktı pis pis. içeri geçti geçti, misafirler daha evde olduğundan bir şey diyemedi. O'an bakmakla yetindi. Bende, içeriye geçip üzerimi başımı tekrar değiştirdim. Hemen çıktım evden dışarıya.
    ···
    1. 1.
      +8 -1
      Sonra gene Muzoyu gördün demi amk. Her dışarı çıktığında amk muzunu görüyon hep
      ···
    2. 2.
      +5
      Hayır amk çömüp mustafayı arıyo mustafa motorla dolaşıyo oluyo bu da keko style sigara içiyo öğrenin artık şunu
      ···
      1. 1.
        +3
        Panpa fışarı çıkıyo kapının önünde sigara içerek volta atıyo sonra birini görüyo ama bü gördüğü kişi pek sevmediği biri oluyo. Sonra kustiyle köprü altlarında sahilde gibişiyolar. Haa bu arada aklıma geldi sorayım. Amk bi ara senin bi kuzen vardı sevmiyodun hani. Sizin eve gelmişti abini çağırmıştı. O çocuğa noldu lan. Niye anlattın olum orayı bize lan?
        ···
   tümünü göster