/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3126.
    +26 -1
    Araba sürmekten ayıkmıyorum beyler, arabayı karıştıryorum.. Ne var ne yok diye, sadece bir sürü kartvizit var amk. O sırada Muzo binini gördüm, korna çaldım muallakye. Yavşak baktım güldü, el sallayıp gitti. Araba sürmeyi bilsem, üzerine sürerdim pekekentin. Neyse, bunaldım arabanın içinde yukarı çıktım. Anneme seslendim,

    Ben: Anne artık gideceksek, gidek bıktım 10 saattir sizi bekliyorum.
    -
    Annem, arasınlar çıkacağız olum dedi. Tekrar aşağı inip abimle kapının önünde konuşuyoruz.

    En sonunda bizimkilerde indi, Fatih abilerde arabayla geldiler.. Evlerinin önüne park ettiler arabayı, babama seslendi bizimkileri bekliyoruz dedi. Arkadan bir araba daha geldi, o da diğer akrabaları.. Bende baktım anasının amı cümbür cemaat mı gidecez lan dedim.

    Kafayı çevirdim, abimin telefonundan komik videolar izliyorduk. 10 dakka oldu abimle arka koltukdayız, daha bekliyoruz.. Artık söylenmeye başladım, gideceksek gidek baba'dedim. Kızdı bana, bekle diyorsa bekleyecez oğlum. Daha gelecek vardır, ayrı ayrı olmaz dedi.

    Birden birisi geldi, benden tarafa olan arka kapıyı açtı. Babama seslendi, Arabada yer yok *** Amca, annem söyledi sizinle gidecekmişiz.
    -
    Ben abimin üzerine yayılmış telefondan video izliyordum onla amk, kafayı hemen çevirdim baktım Meryem'le, Emre.. Hemen topladım kendimi, babamla annem, tabi geç otur kızım'dedi.

    Ulan çok mutlu oldum, Meryem'in gelmesini hiç beklemiyordum. Neyse Meryem oturdu yanıma, Emre'yide kucağına aldı.. bi 5 dakka sonra, Fatih abi arabayla çıkıp korna çaldı babama. Babamda onları takip etmeye başladı, gidiyoruz denizimize anlayacağınız artık.
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Am züt meme am züt meme
      ···
    2. 2.
      0
      maşallah kanka sizde genişmişiniz
      ···
   tümünü göster