/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3451.
    +22
    Meryem'le ilişkimiz ilerliyordu, daha sık konuşuyorduk telefonlarda. Ama daha aşkım, canım, cicim yok. Yine normal sıradan konuşmalara devam. Bir telefonu kapatırken ona, seni seviyorum diyebiliyordum. O da bazen diyordu, bazen diyemiyordu..

    Bu arada Zeko muallaksi ile çalışmaya devam. Bazen dükkanda, Meryem'i arayıp konuşurdum.. Zeko muallaksinin gözüne batardı, bende giblemezdim amk. Yine sıradan bir iş günü akşamı, dükkan kapandıktan sonra eve geçtim.

    Eve geldiğimde koyu bir tartışma var. Annem, babama bağırıyor. Babamda haliyle anneme. Dedim ne oluyor amk, bunlar kavga etmezdi. Demek ki annem bir şeye çok sinirlenmiş. Abimde onları susturup, sakinleştirmeye çalışıyor. Annemin, babama soktuğu laflardan anlamıştım, babamın bir pekekentlik yaptığını.

    En sonunda dayanamadım, benle abim susturduk ikisinide. Annem bir süre sonra tabi susmadı, babamda dayanamadı çıktı evden.. Abime soruyorum ne oldu diye, cevap vermiyor. Annem zaten hiç cevap vermiyor.. Bende fazla üstelemedim, geçtim yemeği yiyip, odama amk.. Yine C.S açıp millete mic basıyorum. Sonra bir kapı çaldı, gelen babam. Kimse kapıyı açmıyor, abimde.. Zil çalıyor hala, bunların açacağı yok ben kalkim açayım bari dedim. Gelen babam, sinirli sinirli girdi içeriye. içeriyle hiç girmedi, geçti benim odama yattı.. Banada çık lan dedi, dağdan gelen bağdakini kovuyor amk dedim içimden salona geçtim.. Bizimkilere yine sordum, bi tak anlatmadılar. Bende salonda ki koltuğa uzanıp uyudum amk.
    ···
   tümünü göster