/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3601.
    +64 -1
    * SON ENTRY *
    -
    Arkadaşlar daha olanları anlatacaktım, yalnız ruh halim değişiyor.. Kötü hissediyorum kendimi neyse. Direk hikayenin sonuna gelmek istiyorum, o kadar okuyup benimle derdimi paylaşan ve destek olanlara ayrı bir teşekkür ederim.. Birilerinin inanıp inanması umrumda değildi, sadece yazmak istedim ve yazdım.. Başlığın ismini bilerek böyle yazdım, komşu kızına verdiğim ayar gibi ayar derken aslında hayattan ve komşu kızından yediğim bir ayar.. Yani kısaca beni hiç eden bir ayar yedim.. Ayar bekleyen yazarlara istediği ayarıda belki bu son entrymde bulurlar...
    ---

    Buraya SON yazdığım için, çoğu şeyi atlayarak sizin anlayabileceğiniz bir şekilde yazacam.. Mustafa'yı soranlar, Mustafa hala cezaevinde, ailesi dosyasını yargıtaya gönderdi tekrardan bir mahkeme olması için.. Red kararı çıktı. Anlayacağınız Mustafa hala yatıyor içerde..
    -
    Abim, okulunu bitirdi. Babamında desteğiyle, kendi işini kurdu.
    -
    Annemle, babam hala aynı, iyi anlaşıyorlar.
    ---
    Neyse,
    Hepiniz biliyorsunuz, başından beridir ne kadar boş takıldığımı size anlattım.. Arada sırada amelelik işlere gider, kendi günümü kurtarırdım. Meryem'le ilişkimiz hep ileriye gitti, her geçen gün aşkımız dahada büyümüştü. Yalnız arada bir sorun vardı, ben herkesin gözünde bir tak yapmayan sadece askerliğinin gelmesini bekleyen bir serseri, ameleydim. Meryem'de bundan çok rahatsız oluyordu, benim boş boş durmamı ve günü birlik işlere giderek ezilmemi istemiyordu. Üniversite sınavlarıma girip, bir okul kazanmamı istedi.. içimde bir okul okuma aşkı yoktu, ben daha farklı hayaller kuruyordum. Daha farklı planlarım vardı, bu yüzden Meryem'le çok tartıştık.. Ben yok dedikce bu konuda, o da çok üzülüp kırılıyordu.. Onun kırıldığını anlayabiliyordum, üzüldüğünüde.. En sonunda, Meryem'in dediğine geldim. Sınavlara hazırlandım, dershaneye dahi yazıldım.. Bizimkilerin desteğini aldım baya bi. Artık uğraşlarım değişmişti, ve gerçekten Meryem'le ikimiz için iyi bir gelecek düşünebiliyordum.

    Bunlar olurken Meryem'le ailelerimize söyledik açık açık.. ilk başlarda Meryem'in ailesi çok sıcak bakmadı, bizimkilerde çok sıcak bakmadı. Çünkü ikimizin elinde hiçbir şey yok.. Bir süre ikna çabaları oldu, ailemizi ikna etmeye çalıştık.. Biraz zaman sonrasında, Meryem artık benim sevgilim değildi.. Nişanlımdı. Hedefimiz ikimizde aynı şehirde bir okul kazanmak, okulu bitirdikten sonra evlenmekti.

    Ama olmadı beyler, ben canımı. Ciğerlerimden birini kaybettim..

    https://www.youtube.com/watch?v=j3OPOYG6XIQ

    Bunuda karalayıp atıyorum.
    http://www.imgim.com/8413incis8086447.jpg

    Gerçek ismi, Meryem değildi. Onun sadece göbek adıydı.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4
      Dostum merak ettiğim bir sey var. Şuan sen ne is yapıyorsun, meryem hangi bölümde okuyor? Abin me is yapıyor?
      ···
    2. 2.
      +1
      Yakın beyler yakın : ' ((
      ···
    3. 3.
      +1
      Bitirmeyeydin be abi. Ne güzel yazıyordun ya. Hem sonunun böyle bitmesi hem de hikayenin bitmesi koydu. Sonunu bir güzel toparlayıp anlatsan keşke
      Edit: Hasgibtir görmemiştim. "Kaybetmek, ayrılmak değil dostlar" ne lan. Oğlum öyle bişey oldu deme sakın. Zaten ağlayacak yer arıyorum. Öldü deme amk lütfen ölmemiş olsun.
      ···
    4. 4.
      0
      Baban ayyaş ayyaş gezen şerefisizin teki değil miydi amk uzaklaştırma cezası felan almıştı hani ananı dövüyodu felan
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster