/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 301.
    0
    Bak sana olayı kısaca özet geçeyim;
    Erkekler evrimsel olarak ve pgibolojik olarak herşekilde kızlardan üstündür.
    Fakat kızların silahları erkeğin üstünlüğünü gibip atar.
    Silah dediğim masumiyet ve am züt memedir.
    Bu yollada erkekleri törpüler ve emrine amade köle erkekleri yetiştirir.
    Çok vız vız etme buyüzden ve sana verilen bir şans olarak bu devirde yetişmenin verdiği güç ile istediğin erkeğin hayatını giberek yaşa hayatını.
    Merak etme yapman gerekeni yaptığın için sana kimse kızmayacak.
    ···
    1. 1.
      0
      Ben dediğinin aksine erkeklerin üstün olduğunu düşünmüyorum . Fiziksel farkliliklar olsa da bu kadınların ezilmesi gerektiği anldıbına gelmez . Ayrıca bahsettiğin kızların benim gözümde huurdan farkı yok . Yani öyle bi kız olacağıma , bu şekilde hakkımı savunmayi yeğlerim.
      ···
    2. 2.
      0
      Nerede üstün değiliz açıklarmısın
      ···
    3. 3.
      0
      Mesela erkeklerin kızlardan güçlü olduğu gerçek . Kabul eiyorum . Ama bir kadın yapısal olarak erkeklerden daha dayaniklıdır. Mesela doğum yaparken çekilen acı yanarak ölmenin verdiği acinin bilmem kaç katı . Erkekler tarihte oldukça önemli yer kaplıyor olabilir . Bunu da kabul ediyorum . Ama kadınlar beynin iki lobunu da kullanma konusunda erkeklerden daha iyi . Bu şekilde birsürü bilimsel ıvır zıvır var .
      ···
    4. 4.
      0
      Erkekler herşekilde kızlardan üstündür ve zamanında erkekler üreme içgüdüsü olmasaydı şuanda kız kavramı doğanın bir sonucu olarak olmayacaktı.
      Bahsettiğim şey huurluk veya kaşarlık değil.O işi senden öncekiler layıkı ile yerine getirdiler ve şimdilerde erkekler azıcık güzel bir kız için yapmayacakları şey olmayışını facedeki selamcılardan anlayabilirsin.
      Ve sen iyi kız olmaya devam edip erkeğin ilgisini kabul etsen dahi(100de 90 böyle birşey olmaz ve bilinçaltın seri katil edasıyla çalışır) bir zaman sonra o ilgiden sıkılıp gene erkeği üzeceksin.
      ···
      1. 1.
        0
        Ben sizin gibi düşünmüyorum . Ayrıca üremeden yola çıkacak olursak kadınların bu konuda rolü daha büyük olduğundan ben erkeklerin kadınlar için yaratildıgini düşünürüm. Ayrıca kızların hepsi sizin sandığınız gibi egoist ruhlu Narsist duygusal kevaşeler değiller . Tabi ki bir kız olarak bu tiplerin oldugunu inkar etmeyeceğim . Ama böyle kızların var olmasi tüm kızların böyle olduğu anldıbına gelmez ki .
        ···
      2. 2.
        0
        Şey aslında son entrtne hak vermiştim . Yani o üreme konusunda falan ama dediğim gibi hala kızların bu şekilde davranmasının onlara üstünlük kazandırdığını düşünmüyorum . Bu durum tamamen erkeklerin elinde olan bir şey . Kızları bukadar pofpoflamazlarsa bu durum ortadan kalkacaktır . Beni ciddiye alıp cevap verdigin için teşekkürler ve vaktini boşa harcadığım için de Özür dilerim .
        ···
      3. diğerleri 0
    5. diğerleri 2
   tümünü göster