/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +24
    BÖLÜM 2 : Tanışma Vakti

    Avradını gibeyim... Lusifer aynanın karşısına geçmiş içine hapsolduğu bedeni inceliyordu. Ellerini saçında gezdirdi Yumuşak. Gözleri koyu maviydi. Yüzü uzun ve kemikliydi. Burnu büyük ve hafif sağa yatıktı fakat suratına tam oturuyor hafifde bir sertlik katıyordu. Dişleri dümdüz fakat sarıydılar. Boyu tahminen 1.80 ve hafif şişmandı.
    Lusifer üstünü çıkarmaya başladı. Vücudu çok fazla kaslı sayılmasada şekilli ve atletikti. Sporcuydu herhalde pekekent.. Saçları hafif sarışın olmasına karşın sakalları belli olmaya başlamış hatta kesilmişlerdi bile. Suratında sivilceler vardı fakat az ve kaybolmaya yüz tutmuşlardı. Koskoca karanlık diyarın efendisi 18 yaşında ergen bir çocuğun bedenine hapsedilmişti.
    dıbınakoydumun ergeni. Ahh şu babam. Oysa ben bir uyuşturucu baronunun bedeninde günlerce kokain çekmeyi istiyordum.

    -Maximillian !!

    Maximillian mı ? Bu ne dıbınakoyım orta çağ derebey takma ismi gibi.
    Ortaçağı dün gibi hatırlıyordu Lusifer. O kanlı ve çetin savaşları hatırladı bir an ve yüzünde iğrenç bir gülümseme belirdi. Demek adım Maximillian.
    ···
    1. 1.
      0
      Suslan aq liselisi sözlüğün mizahını gibtiniz lan yok inli cinli şeytanlı uydurma hikayeler yok kuzenimi gibtim teyzemi gibtim biz bu yüzden liselileri istemiyoruz gibtirin gidin sözlükten yada adam gibi oturun sözlüğün mizah seviyesini düşürmeyin
      ···
   tümünü göster